Co do emocji to akurat mam w ciąży mam w glowie lepiej poukładane niż przed Mòj mąż uważa, ze uwielbia mnie w.ciąży, bo mam w sobie wtedy dużo więcej spokoju, mniej się frustruje, nie denerwuje tak łatwo. Dla niego mogłabym być w ciąży non stop
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Wiesz co, może być trochę w tym prawdy. Ja bardzo mało pije, a gdzie woda dzisiaj mam zamiar nadrobić.Niestety z tym nie pomogę. Ja miałam non stop bóle głowy mniej więcej 6/7-13 tydzień. Myślałam, że wtedy padnę, ale nic nie brałam i wziełam te bóle na przeczekanie na szczęście po 13t już nic takiego mi sie nie pojawia. W internetach zawsze piszą, że ból głowy jest od zbyt małej ilości płynów, szczególnie wody...ale czy to prawda nie wiem.
Chce_byc_mama_wielu
To będziecie mieli dużo dzieci nie no żartuje, tyle ile planujecie chyba ja ogólnie jestem nerwowa. Teraz jeszcze mój mąż ciągle w dekegacjach, ale na wiosnę będzie lepiejCo do emocji to akurat mam w ciąży mam w glowie lepiej poukładane niż przed Mòj mąż uważa, ze uwielbia mnie w.ciąży, bo mam w sobie wtedy dużo więcej spokoju, mniej się frustruje, nie denerwuje tak łatwo. Dla niego mogłabym być w ciąży non stop
Ohhh chciałabym, ale ze względu na cesarki, to mamy pewne ograniczenia. Jak dobrze pójdzie to planujemy 3To będziecie mieli dużo dzieci nie no żartuje, tyle ile planujecie chyba ja ogólnie jestem nerwowa. Teraz jeszcze mój mąż ciągle w dekegacjach, ale na wiosnę będzie lepiej
Będzie dobrze! Może bakterie w moczu? Ostatnio miałam silne bóle w podbrzuszu, najprawdopodobniej od bakterii, bo dostałam antybiotyk i więcej się nie pojawiły. Trzymam kciuki żeby było dobrze!Dziewczyny od samego rana mam dzisiaj takie regularne dosyć mocne klucie w podbrzuszu, położna kazała jechać na IP tak strasznie się boję
Pola87
Nawodnienie szczególnie w ciąży jest bardzo istotne, ja mam co chwila problem z migrenami dodatkowo przyjmowany progesteron nie pomaga. Dla mnie ulgę przynosi masaz czoła min maścią zawiera dużo składników również rozgrzewające ale wrażenie na skórze jest chłodu
Wiesz co, może być trochę w tym prawdy. Ja bardzo mało pije, a gdzie woda dzisiaj mam zamiar nadrobić.
Tak, już wcześniej pisałam że wyszło pozytywne niestety.Raczej nie... Ale każdy może przechodzić inaczej. Mąż miał inne objawy- wysoka gorączka, brak kaszlu i problemy żołądkowe więc myślę że to nie ma zasady.
A ma Pani już wynik testu?
reklama
Ja mam na 04.05.Hej dziewczyny, mogę jeszcze prosić o dołączenie do forum prywatnego? Mój termin to 05.05.2021
Czujesz ruchy dziecka? Ja dzisiaj cały wieczór mocne kopniaki lekko poniżej pępka cudownie, można się bardzo uspokoić ...