reklama
Hej dziewczyny i ja sie pochwale po wielu zawirowaniach z moim stałym lekarzem i przenoszeniu wizyt, bo covid zawitał do przychodni umówiłam się wczoraj do nowego lekarza i warto było czekać na dobre wieści, bo wszystko ok i będzie córeczka
póki co jestem w szoku i jeszcze nie wierze, ze takie piekne zmiany mnie czekają. W domu mam 2 chłopców (niecałe 2 i 4 lata)
WowHej dziewczyny i ja sie pochwale po wielu zawirowaniach z moim stałym lekarzem i przenoszeniu wizyt, bo covid zawitał do przychodni umówiłam się wczoraj do nowego lekarza i warto było czekać na dobre wieści, bo wszystko ok i będzie córeczkapóki co jestem w szoku i jeszcze nie wierze, ze takie piekne zmiany mnie czekają. W domu mam 2 chłopców (niecałe 2 i 4 lata)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny słuchajcie pomóżcie mi bo mam dylemat. Jestem w 16 tyg 5 dni i mam możliwość iść dziś do lekarza bądź za tydzień w środę. Chodzi mi tu konkretnie o określenie pluci dziecka. Wiadomo ze te 16 to termin z okresu a do zapłodnienia doszło dwa tyg potem. Czekać tydzień? Tak żeby było widać na sto procent
Różnie może byćCzesc dziewczyny słuchajcie pomóżcie mi bo mam dylemat. Jestem w 16 tyg 5 dni i mam możliwość iść dziś do lekarza bądź za tydzień w środę. Chodzi mi tu konkretnie o określenie pluci dziecka. Wiadomo ze te 16 to termin z okresu a do zapłodnienia doszło dwa tyg potem. Czekać tydzień? Tak żeby było widać na sto procent
@Martynka90 @Pola87 wczoraj wysłałam prośbę do administratorki o dołączenie was do wątku prywatnego i czekam na jakąś odpowiedź. Jak zostaniecie dodane to pojawi się Wam link w wiadomościach prywatnych. Ciężko stwierdzić ile to potrwa na samo stworzenie wątku prywatnego czekałyśmy chyba kilka dni.
Pola87
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję wiec czekam ![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Thumbs up :thumbsup: 👍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44d.png)
@Martynka90 @Pola87 wczoraj wysłałam prośbę do administratorki o dołączenie was do wątku prywatnego i czekam na jakąś odpowiedź. Jak zostaniecie dodane to pojawi się Wam link w wiadomościach prywatnych. Ciężko stwierdzić ile to potrwa na samo stworzenie wątku prywatnego czekałyśmy chyba kilka dni.
U mnie różnica 2 lata między chłopcami więc myślę, ze trochę lżej miałam, bo 2latek to już jest rozumny. Te gorsze dni szybko się zapominaWowdużo malututkich dzieci, bardzo odważnie
a powiedz mi ciężko było jak miałaś dwóch malutkich? Ja będę miała różnicę między dziećmi 16 miesięcy i się zastanawiam jak to ogarnę
![]()
Marlena12345
Fanka BB :)
U mnie w 16+5 określiła tak bez przekonania chłopca, kazała się wstrzymać z zakupami do połówkowego [emoji4] więc może lepiej ten tydzień poczekać
Czesc dziewczyny słuchajcie pomóżcie mi bo mam dylemat. Jestem w 16 tyg 5 dni i mam możliwość iść dziś do lekarza bądź za tydzień w środę. Chodzi mi tu konkretnie o określenie pluci dziecka. Wiadomo ze te 16 to termin z okresu a do zapłodnienia doszło dwa tyg potem. Czekać tydzień? Tak żeby było widać na sto procent
reklama
Hej,Czesc dziewczyny słuchajcie pomóżcie mi bo mam dylemat. Jestem w 16 tyg 5 dni i mam możliwość iść dziś do lekarza bądź za tydzień w środę. Chodzi mi tu konkretnie o określenie pluci dziecka. Wiadomo ze te 16 to termin z okresu a do zapłodnienia doszło dwa tyg potem. Czekać tydzień? Tak żeby było widać na sto procent
Byłam wczoraj na wizycie 16+3 i pierwszy raz lekarz określił mi płeć i mówi, że jest pewien więc pozostaje tylko kwestia współpracy Twojego maluszka
W poprzedniej ciąży dopiero na połówkowych się dowiedziałam.