reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Za tydzień polowkowe. Może jednak noszę córeczkę?😀 a w sumie już teraz nieważne, byleby zdrowe ;) Zastanawiam się jaki wózek kupić dla dzieci rok po roku. W sensie chcę taki żeby dzieci były przodem i obok siebie, ale nie widzialam takiego używanego wozka jeszcze, a nowe drogie. I dalejl nie wiem czy dostawke się opłaca kupić🙈

reklama
Dajcie namiar na to forum zamknięte albo napiszci3 jak tam.można dołączyć? Bo pamiętam, ze na marcowe mamy ktoś mnie dodał😀
Jeśli byłabyś dodana do forum prywatnego to w swoich wiadomościach prywatnych możesz znaleźć link. Zerknij tam czy masz. Jak nie to zaczekamy do jutra do końca dnia czy zgłosi się jeszcze ktoś kto zapomniał wcześniej poinformować o chęci dołączenie do forum prywatnego i dodamy was zbiorczo, żeby tak nie pisać do aniaslu z każdym pojedynczym przypadkiem :)

Tak, ja poproszę
Jeśli byłabyś dodana do forum prywatnego to w swoich wiadomościach prywatnych możesz znaleźć link. Zerknij tam czy masz. Jak nie to zaczekamy do jutra do końca dnia czy zgłosi się jeszcze ktoś kto zapomniał wcześniej poinformować o chęci dołączenie do forum prywatnego i dodamy was zbiorczo, żeby tak nie pisać do aniaslu z każdym pojedynczym przypadkiem :)

Nie mam żadnej wiadomości. No nawet ja kiedyś proponowalam juz utworzenie prywatnej grupy, ale tyle postów to się zgubił🙈 a ja też nie zaglądam codziennie, przyznaje. No i jestem jedna z pierwszych mamuś w majowych mamach😄😄😄 no ale w takim razie teraz się zgłaszam, będę mogła się w końcu przedstawić ze zdjęcia😄😄😄

Jak radzicie sobie z migrena? Apap nie pomaga, mdli.mnie jeszcze. Masakra. Rok temu to mogłam sobie leżeć i czekać aż przejdzie a teraz jak jest córka na świecie to muszę się nią zająć, coś na chacie porobić. Robię też wszystko, zeby nie zwrócić, bo będę się czuć jeszcze gorzej. :/

reklama
Jak radzicie sobie z migrena? Apap nie pomaga, mdli.mnie jeszcze. Masakra. Rok temu to mogłam sobie leżeć i czekać aż przejdzie a teraz jak jest córka na świecie to muszę się nią zająć, coś na chacie porobić. Robię też wszystko, zeby nie zwrócić, bo będę się czuć jeszcze gorzej. :/
Niestety z tym nie pomogę. Ja miałam non stop bóle głowy mniej więcej 6/7-13 tydzień. Myślałam, że wtedy padnę, ale nic nie brałam i wziełam te bóle na przeczekanie :) na szczęście po 13t już nic takiego mi sie nie pojawia. W internetach zawsze piszą, że ból głowy jest od zbyt małej ilości płynów, szczególnie wody...ale czy to prawda nie wiem.

Do góry