KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Ja wymiotowałam dwa razy. Który tydzień?Pierwsze wymioty za mną [emoji31] a miałam nadzieję że w tej ciąży mnie to ominie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wymiotowałam dwa razy. Który tydzień?Pierwsze wymioty za mną [emoji31] a miałam nadzieję że w tej ciąży mnie to ominie
Ja nie mam wymiotów, ale są dni, że mnie mdli cały dzień i myślę sobie, że chętnie bym poszła do i , ale oczywiście tego nie robie. Odliczam dni do 2 trymestru - podobno ma być lepiej!Pierwsze wymioty za mną [emoji31] a miałam nadzieję że w tej ciąży mnie to ominie
ja początek majaA jest ktoś z terminem porodu 21-25 maja 2021??
Melise możesz pić spokojnie. Mnie jak lekarz zobaczył po tym jak mi powiedział że mam dwie duże torbiele to nawet mi relanium przepisalja także dzisiaj się wybieram na 19, przez to wczorajsze plamienie. Przyznam ze tak zestresowana to już dawno nie byłam, boje się czy z dzidzia wsYstko dobrze...już biorę duphaston 3x dziennie. dziewczyny a wy bierzecie coś może na uspokojenie? Pijecie jakaś melisę ? Nie wiem na co mogę sobie pozwolić ale ciagle żyje w stresie i boje się ze w końcu zaszkodzę maleństwu...
Ja wg om mam 22 maja A wg usg 29 Ale za półtora tygodnia okaże się dokładniej.A jest ktoś z terminem porodu 21-25 maja 2021??
A mnie to nie szokuje. Co kobieta to inna reakcja na ciąże. Ja osobiście też nie zamierzam nic narazie kupować, ale moja siostra np. Już w tym okresie kupowała ubranka jak coś jej wpadło w oko, a to jej sprawiało radość, więc lepiej dla dziecka. Szczęśliwa matka, szczęśliwe dziecko. To są chyba kobiety o bardzo pozytywnym nastawieniu, nie dopuszczają myśli, że coś może pójść nie tak. Może to i dobrze. Sama nie wiem. Zawsze to lepsze niż zamartwianie, jeśli z dwojga wybierać.Ja to jestem w szoku, że na fejsie kobiety, które rodzą w maju 2021 pytają się już o wyprawkę dla dziecka, śpiworek do wózka!! Ja na razie myślę, żeby wszystko było dobrze. Mamy czas!
Ja mam zgagę po bananach.Hej dziewczyny
Ja znalazłam patent na moje poranne mdlosci. Wczoraj gdzieś wyczytałam żeby na śniadanie zjeść banana. Dziś wypróbowałam i faktycznie mdłości przeszły aż w szoku byłam.
A to macie też jakąś grupe na fb?
Ja normalnie piję melisę, zawsze na noc razem z miętą zaparzam. Lekarz nie zabronił, tylko wiadomo nie ma co przesadzać z ilością. Myślę że jedna dziennie to bezpieczna dawka.ja także dzisiaj się wybieram na 19, przez to wczorajsze plamienie. Przyznam ze tak zestresowana to już dawno nie byłam, boje się czy z dzidzia wsYstko dobrze...już biorę duphaston 3x dziennie. dziewczyny a wy bierzecie coś może na uspokojenie? Pijecie jakaś melisę ? Nie wiem na co mogę sobie pozwolić ale ciagle żyje w stresie i boje się ze w końcu zaszkodzę maleństwu...
10 maj.Hejo są już jakieś mamy na maj 2021?? Kto zacznie ze mną wspólnie ten maraton?