reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Ja jestem na fb i tutaj i szczerze wolę forum [emoji848] jakoś tak chyba mam sentyment do tego miejsca [emoji12] też się mało udzielam bo nie mam czasu.. Mdłości, senność mnie wykańczają.. Jak córka idzie spać na drzemke to idę równo z nią a i tak wieczorem chwilę coś pooglądam w TV i do spania [emoji25]
Jutro pierwsza wizyta, tak bardzo się stresuje..

reklama
Ja jestem na fb i tutaj i szczerze wolę forum [emoji848] jakoś tak chyba mam sentyment do tego miejsca [emoji12] też się mało udzielam bo nie mam czasu.. Mdłości, senność mnie wykańczają.. Jak córka idzie spać na drzemke to idę równo z nią a i tak wieczorem chwilę coś pooglądam w TV i do spania [emoji25]
Jutro pierwsza wizyta, tak bardzo się stresuje..
A ktory tydzień masz? I w jakim wieku córa?😊 To mamay wizytę w ten sam dzień tylko ja już drugą😊

Ja to jestem w szoku, że na fejsie kobiety, które rodzą w maju 2021 pytają się już o wyprawkę dla dziecka, śpiworek do wózka!! Ja na razie myślę, żeby wszystko było dobrze. Mamy czas!😉
Ja tez o wyprawce nie myślę narazie, pewnie się skupie na tym jak już będę na L4 i to.pewnie nie od razu. Generalnie jak znam siebie to pewnie wszystko na ostatnią chwilę będę kupować bo nie będzie czasu, albo poprostu chęci. Mam koleżankę w ciąży,rodzi w marcu i już chyba wszystkie filmiki odnoście wózków obejrzała i tylko mnie pyta co myślę.. wkurza mnie to bo skąd ja mam wiedzieć, pojadę do sklepu powiem jakie ma spalniac moje wymagania i niech pokaże co mają, wtedy kupię.

Byłam wczoraj na wizycie, ale szłam z duszą na ramieniu. Objawów ciążowych takich, które utrudniają życie u mnie brak więc już myślałam o najgorszym, ale 'dziecior' ładnie rośnie :) dalej chodzę do pracy, ale gdzieś pod koniec miesiąca idę na zwolnienie co wywoła spore zamieszanie w pracy. Powiem o tym jakiś tydzień przed wizytą, bo jeśli zrobię to wcześniej to będę musiała przez 3 tygodnie znosić fochy i biadolenie co to będzie (pracujemy na minimalnej obsadzie) zazdroszczę wszystkim którzy mają taka rozmowę z głowy :)

Kto dziś na badanie się wybiera? :)

Byłam wczoraj na wizycie, ale szłam z duszą na ramieniu. Objawów ciążowych takich, które utrudniają życie u mnie brak więc już myślałam o najgorszym, ale 'dziecior' ładnie rośnie :) dalej chodzę do pracy, ale gdzieś pod koniec miesiąca idę na zwolnienie co wywoła spore zamieszanie w pracy. Powiem o tym jakiś tydzień przed wizytą, bo jeśli zrobię to wcześniej to będę musiała przez 3 tygodnie znosić fochy i biadolenie co to będzie (pracujemy na minimalnej obsadzie) zazdroszczę wszystkim którzy mają taka rozmowę z głowy :)

Ja 😊

Ja to jestem w szoku, że na fejsie kobiety, które rodzą w maju 2021 pytają się już o wyprawkę dla dziecka, śpiworek do wózka!! Ja na razie myślę, żeby wszystko było dobrze. Mamy czas![emoji6]
Serio? Ja to pierwsze ubranko kupiłam po 20 tygodniu.. A wózek 3 tyg przed porodem [emoji28]

reklama

Ja [emoji846] na 12 30 więc już niedługo

Do góry