reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

To pocieszające.
Jestem po jednym poronieniu i ciężko się absolutnie wyluzować i pić Piccollo z palemką na tak wczesnym etapie :D
Ja jestem ok. 7-8 tygodnia. Wizyta dopiero 12 października.

reklama
Dziewczyny, powiedzcie że nie tylko ja tak świruje bez powodu. Siedzę w poczekalni i czekam na wizytę kontrolną z usg... Ręce mi się trzęsą, wymyślam w głowie wszystko co najgorsze, usiedzieć nie mogę... Niby nic złego się nie dzieje, ale jestem po kilku poronieniach i to by było pierwsze moje dzieciątko.
Az mi wstyd, ze taka ze mnie panikara. 😅 Trzymajcie kciuki.

Dziewczyny, powiedzcie że nie tylko ja tak świruje bez powodu. Siedzę w poczekalni i czekam na wizytę kontrolną z usg... Ręce mi się trzęsą, wymyślam w głowie wszystko co najgorsze, usiedzieć nie mogę... Niby nic złego się nie dzieje, ale jestem po kilku poronieniach i to by było pierwsze moje dzieciątko.
Trzymamy , będzie dobrze nie jesteś sama ❤

Nie tylko ty tak świrujesz bez powodu 😀
Trzymamy kciuki ♥️

Nie jesteś panikara, to normalne, że się stresujesz. Trzymam kciuki [emoji1696]
Az mi wstyd, ze taka ze mnie panikara. [emoji28] Trzymajcie kciuki.

Wczoraj narzekałam na brak objawów a dziś od śniadania mam mega mdłości 🥺🤢

Też narzekałam na brak objawów 😀 Aż w końcu po ciniminis z mlekiem i ciepłym mlekiem z miodem zrobiło mi się niedobrze 🤢 i poszła zwrotka. Teraz mnie tylko czasem plmdlosci biorą oraz odrzuca mnie od mięsa i kiełbas ☹️

reklama
Ja mam zamiar zacząć coś się ruszać jak będę tylko na l4 czyli od środy. Dupa mi sie już plaskata zrobiła od tego siedzenia i lezenia. Maz trener personalny nie dość że mało przytulania to jeszcze człowiek brzydnie....e poprzedniej ciąży miałam zamiar ćwiczyć być aktywna żeby łatwiej było n porodzie w efekcie do 6 miesiąca pracowałam później przyszło zmęczenie i senność później duży brzuch i tyle....W temacie. Teraz mam inne zamiary. Chociaż byłam inaczej aktywna przerobki w domu, malowanie mebli przerabianie więc się nie nudzilam.

Do góry