mangusta87
Fanka BB :)
ja się pochwaliłam waga słonia wiec ty tez się chwalOj to ja chyba startuje z największą waga z was wszystkich aż wstyd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się pochwaliłam waga słonia wiec ty tez się chwalOj to ja chyba startuje z największą waga z was wszystkich aż wstyd
Dziewczyny, ja będę prawdopodobnie czerwcowa (4 czerwiec wynika z obliczeń) ale jeszcze nie ma takiego wątku, a muszę się komuś pochwalić W poniedziałek wizyta u lekarza Stan obecny to 7 tc., waga 60 kg lat 26 Nadal jestem w szoku, od tygodnia! Pozdrawiam
Kiedy miałaś ostatni okres? Ja dzisiaj zeczelam 7tc i termin na 28 majDziewczyny, ja będę prawdopodobnie czerwcowa (4 czerwiec wynika z obliczeń) ale jeszcze nie ma takiego wątku, a muszę się komuś pochwalić W poniedziałek wizyta u lekarza Stan obecny to 7 tc., waga 60 kg lat 26 Nadal jestem w szoku, od tygodnia! Pozdrawiam
Czy to normalne, że ja się dobrze czuje? Nic mnie nie boli, nic mnie nie ciągnie, zero mdłości. Piersi tylko czasem poczuję, jak jakoś je inaczej dotknę albo przy myciu. A tak to po prostu nic. Jestem na luteinie więc siedzę w domu, beta wychodzi pięknie (jeszcze wczoraj robiłam). Tyle że w nocy zdarza mi się budzić, jest mi gorąco, a w dzień lubię pospać (ale zawsze w sumie lubiłam).
Ja miałam 84 od marca do czerwca schudłam 74, potem powrót do pracy i 77 :/ i z taką startujęnie przesadzaj
ja na starcie juz mam 83
Mam tak samo, objJa wam powiem ze na ten czas to nie czuje żadnych objawów prócz częste siku
Mam tak samo - moje objawy są bardzo znikome na obecnym etapie. Miałam chyba w 7 tygodniu epizod lekkich mldosci i braku apetytu. Teraz to tylko czasami boli podbrzusze ( co zawsze mnie martwi) no i piersi czasami ciągną i to wszystko. Senna można byłam z parę razy i tylko raz się skończyło na drzemce w ciągu dnia.Czy to normalne, że ja się dobrze czuje? Nic mnie nie boli, nic mnie nie ciągnie, zero mdłości. Piersi tylko czasem poczuję, jak jakoś je inaczej dotknę albo przy myciu. A tak to po prostu nic. Jestem na luteinie więc siedzę w domu, beta wychodzi pięknie (jeszcze wczoraj robiłam). Tyle że w nocy zdarza mi się budzić, jest mi gorąco, a w dzień lubię pospać (ale zawsze w sumie lubiłam).