Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
A problemy z ciśnieniem w ciąży zaczęły się u mnie w 35tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego uważam że jednak cesarke koło wszytko to jest poważna operacja i może się źle skończyć rozumiem jak jest robiona z przyczyn nie zależnych ale nie rozumiem takiej z wyboru bo szybciej . Komplikacje robią swoje. Mama moja jak usłyszała i siostra że 2 ciąża to mi mówiły no teraz to sobie załatwiam cesarke żeby szybciej i żeby się nie męczyć. Sprawy sohie nie zdają że to poważna sprawa i długo można do siebie dochodzić. A moja mama najlepsze że 4 dzieci naturalnie urodziła, a siostra wcale nie rodziła najmądrzejsze
Jesteśmy we dwie w tymNie wiem jak Wy ale ja jestem cały czas śpiąca. Cały czas, tylko się obudzę a czuje się jakbym nie spała wcale. Koszmar jakiś. Teraz patrZe na godzinę 19:00 i mogłabym spokojnie już iść spac. Jak żyć haha
Też jestem za, fajny pomysł, na pewno na Fb będzie nam wygodniejJestem za bo czasami też się gubię
A widzisz A ja nie skumalam też mi sie czasami doda za szybko równie to bywa nie na wszytko mamy wpływ byleby się szczęśliwie skończyło i dla mamy i dla dziecka ogólnie to wszytsko jest straszne w naturalnym jak za długo przytrzymaja to albo jakies porażenie ciążowe, a często parcie jest żeby naturalnie urodzić. Ja na to patrzę trochę inaczej wewnątrz szpitala wiem że np u nas procedury są tak słabo policzone podejrzewam że w wielu szpitalach i np za poród naturalny placi NFZ więcej A za cesarke dużo mniej i szpital jest stratny. Z punktu widzenia dyrektora szpitala naciski na pewno da na takie coś żeby starać się rodzic naturalnie. Bo wtedy szpital nie traci i wydaje mi się że lekarz też czasami myśli sobie....da radę A później już jest za późno.Wybacz już edytowalam posta bo se za szybko opublikowałam
Oj tak wiele zależy od lekarza.. leżałam tam od 8rano ... Co godz mierzyli ciśnienie. I dopiero jak się zmieniła zmiana lekarzy o 14 to już za 2godz zadecydowali o cięciu bo poród i tak nie postępował a ciśnienie rosło.. wystarczyło że przyszli inni lekarze i nagle zapadła decyzja że trzeba szybko bo już nie ma czasu..A widzisz A ja nie skumalam też mi sie czasami doda za szybko równie to bywa nie na wszytko mamy wpływ byleby się szczęśliwie skończyło i dla mamy i dla dziecka ogólnie to wszytsko jest straszne w naturalnym jak za długo przytrzymaja to albo jakies porażenie ciążowe, a często parcie jest żeby naturalnie urodzić. Ja na to patrzę trochę inaczej wewnątrz szpitala wiem że np u nas procedury są tak słabo policzone podejrzewam że w wielu szpitalach i np za poród naturalny placi NFZ więcej A za cesarke dużo mniej i szpital jest stratny. Z punktu widzenia dyrektora szpitala naciski na pewno da na takie coś żeby starać się rodzic naturalnie. Bo wtedy szpital nie traci i wydaje mi się że lekarz też czasami myśli sobie....da radę A później już jest za późno.