reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Mnie te

Mnie też wieczorem wydyma 🤣🤣😁
Kto?🤣🤪 glupawka mnie wzięła. Zapierdziel mam w pracy. Niestety u mnie nie ma tak dobrze z drzemkami. 6 wstawać dziecko wyszukiwać o 7.30 w pracy do 15.30 dziecko z przedszkola zakupy dom, trochę odpoczynku, zabawy sprzątanie. A później dętka. Max 23 spać taki mam limit sprzed ciąży czasami przytne komara po pracy albo przed snem głównym.

Cześć dziewczyny :) zdecydowanie za mało tu wchodzę bo od mojego ostatniego wpisu 160:stron zapisałyscie 🙈 ja od tamtego tygodnia leżę plackiem 😭poszłam auto przerejestrować i słabo się poczułam. Jak wróciłam to miałam już spodnie krwią przemoknięte 😭 zestresowałam się i od razu na IP. Okazało się że była moja lekarka więc od ręki mnie zbadała i z dzidziusiem jest ok , przepisali mi siatkę leków i leżę. Serducho słyszałam i niby wszystko ok a jednak jak idę do WC i widzę krew to jakoś tak serce zamiera :( nie mam szans was nadrobić, mam nadzieję że skład się tutaj nie zmienił ❤️❤️❤️

A jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie? [emoji4]
Ja to nie mam pojęcia. W poprzedniej ciąży myślałam że będzie chłopczyk a się okazało że dziewczynka więc teraz nawet mojej intuicji co do płci nie ufam [emoji12] chiński kalendarz mi się sprawdził z córką, teraz pokazuje że będzie chłopak więc zobaczymy czy i tym razem się sprawdzi [emoji16]

Ale wam dziewczyny zazdroszczę już tych usg i bicia serduszka [emoji3590][emoji3590]Ja mam dopiero pierwsza wizytę 6.10 i boje się ,ze do tego czasu oszaleje [emoji2957]Jestem po dwóch poronieniami dlatego tak się obawiam czy będzie wszystko dobrze [emoji847]
Ja pierwsza wizyta 8.10. I też mi się głupoty z tego wszystko śnią po nocach [emoji849]

reklama
Do góry