reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

W tej chwili ciagnie mnie do słodkiego (normalnie nie jadam słodyczy bo nie lubię) i nawet rano zjadłam sałatkę, ale chwilę później znowu byłam głodna to poprawiałam nalesnikami ;) Innym razem padło na pączki, których rok nie jadłam. Są momenty kiedy mi mięso wręcz śmierdzi a od niektórych produktów mnie odrzuca (zapach otwatej lodówki to koszmar) Chociaz mięsko jest potrzebne nie widzę powodu dla którego powinnam się zmuszać i przeżywać tortury ;) Teraz chodzę ciągle śpiąca i wyrzucenie cukru z mojej diety to odcięcie od źródła energii. Kiedyś pobudzalam się kofeiną, ale teraz nie piję nawet kropelki i ciężko to znoszę.

Odrzuca cię od kawy? Czy ogólnie taki zakaz dostałaś?

reklama

Załączniki

• 20200928_171434.jpg
    20200928_171434.jpg
    679 KB · Wyświetleń: 94
Ja tak na zmianę, dwa dni jadłam lekko i zdrowo a dzisiaj wjechały naleśniki. Teraz czekam na pizzę :D Staram się to równoważyć, na szczęście odeszła mi ochota na wszystko co czekoladowe (przed ciążą uwielbiałam), ale ciągnie mnie do ciast, naleśników, placków, pierogów w każdej postaci :) także pozwalam sobie na małe grzeszki, ale później dzień dwa owoce, warzywa, sałatki i dużo wody.

Kochane Dziewczyny!😊 ja tez po dzisiejszej wizycie jestem mega szczęśliwa - serduszko bije ❤️ Wszystko wygląda pięknie, 4mm szczęścia i wciąż rośnie!💛
z @ 7t 3d, a z USG 6t1d a przy moich długich cyklach - 35 i więcej dni jest to całkowicie w porzadku 😊
Cieszę się też Waszymi dzisiejszymi badaniami! Od razu lżej na sercu 😊
kolejna wizyta za 4 tygodnie, 26.10. Zobaczymy ile mały Agent podrośnie do tego czasu, oby zdrowo!☺️
pozdrowienia 😊

09DE59C7-210B-4E44-967F-967C3859115A.jpeg

reklama
Do góry