Dzisiaj już ciążowe spodnie pierwszy raz użyte bo zwykle to już tragedia była.Ja mam podobny
reklama
Ania95
Fanka BB :)
Ja zawsze miałam odstajacy brzuch i rozmiar spodni 40-42 teraz mam jeszcze większy, a już go wgl wciągnąć nie mogę. Byłam wczoraj na chrzcinach i czułam się jak wielorybNie jesteś sama.
Chce_byc_mama_wielu
To super niech nasze Maluszki rosną i się dobrze mająKochane Dziewczyny! ja tez po dzisiejszej wizycie jestem mega szczęśliwa - serduszko bije Wszystko wygląda pięknie, 4mm szczęścia i wciąż rośnie!
z @ 7t 3d, a z USG 6t1d a przy moich długich cyklach - 35 i więcej dni jest to całkowicie w porzadku
Cieszę się też Waszymi dzisiejszymi badaniami! Od razu lżej na sercu
kolejna wizyta za 4 tygodnie, 26.10. Zobaczymy ile mały Agent podrośnie do tego czasu, oby zdrowo!
pozdrowienia
Zobacz załącznik 1181707
Jeanetttte
U mnie dobre wieści. Mały człowiek rośnie i ładnie bije serducho. Wg obliczen 8plus 3. Termin 7 maja. Dzidzia fhr 179. Jakiś spokój do jutra
Super super suuuuper Kiedy następna wizyta?
Jeanetttte
4 wizyty z dobrymi wieściami - takie poniedziałki mogą istnieć
Jednak pięć wizyt wow
Jednak pięć wizyt wow
Jeanetttte
Dziewczyny ostatnio pisałam ze byłam w 6t5d i nie ma akcji serduszka. Dzisiaj byłam na USG 8tc i jest piękna fasolka termin na 12.05
Dzisiaj jest naprawdę szczęśliwy dzień Cudownie
Aliseek
Zaangażowana w BB
mam takie pytanie. Dużo laski piszecie jaka macie bete i teraz pytanie : same sobie ją robicie z ciekawości czy lekarz Wam karze ciagle ją powtarzać ? Ja napisałam wiadomość do mojej ginekolog (jest przyjacielem rodziny mojego faceta) i napisałam jej tylko, ze mam pozytywny test a ona zapisała mnie na wizytę na 7ego. Nie kazała przyjść wcześniej, żadnego dupka nie dostałam, żadnych podtrzymywaczy ani bety nie kazała robić. Myśle teraz dlaczego tak ? To świetny specjalista. Myślicie, ze to kwestia podejścia ? Chodzę do niej regularnie wiec wie, ze jestem zdrowa, nie mam żadnych problemów i jestem młoda. Myślicie, ze to przeważyło nad tym, ze mnie tak zostawiła „samopas”?Super wieści po wiztyach
Moja dzisiejsza 3 beta 1530 oby do 05.10
reklama