reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, czy wy się odżywiacie super zdrowo? Zero słodyczy, niski indeks glikemiczny i tak dalej? Strasznie ciągnie mnie do słodkiego, fast foodów i wszystkiego z białej mąki :(( a wiem, że nie powinno się tego jeść. Czy któraś z Was, która ma już dzieci, moze powiedzieć, że nie odżywiała się super, a na dzieciaczki to nie wpłynęło?

Dziewczyny, czy wy się odżywiacie super zdrowo? Zero słodyczy, niski indeks glikemiczny i tak dalej? Strasznie ciągnie mnie do słodkiego, fast foodów i wszystkiego z białej mąki :(( a wiem, że nie powinno się tego jeść. Czy któraś z Was, która ma już dzieci, moze powiedzieć, że nie odżywiała się super, a na dzieciaczki to nie wpłynęło?
Ja jadę na zmianę na sucharkach i maku 😂 zależy czy mam mdłości czy nie... od słodkiego mnie odrzuca, a przed ciąża non stop jakieś batony. podpinam się, jestem tez ciekawa

Jestem po wizycie [emoji813]
Jest dobrze - serduszko ładnie sobie bije, zarodek jest [emoji5]
Wg @ 8+2, a wg USG powiedział, że 8+6.
USG już przez brzuszek [emoji4]
Mam dalej brać duphaston i luteinę.
Kolejna wizyta za 3 tygodnie - 19.10 [emoji5]️

Brak objawów ciążowych to nie powód do zmartwień, a do radości, bo przecież jeszcze się człowiek namęczy[emoji5] Oby ten stan trwał jak najdłużej[emoji813] Jeżeli kiedykolwiek będę znowu panikować to proszę mnie tak wirtualnie klepnąć, żebym się ogarnęła [emoji3]

A tutaj focia mojego bąbla [emoji7]

Zobacz załącznik 1181516
Cudowne zdjęcie [emoji3590]

Ja w 1 ciąży do 6 miesiąca mdlosci schudłam prawie nic nie jadłam A jak już mi minęło jadłam wszytsko częste kebaby, lody akurat był czerwiec kazalam zabierać się mężowi na randki na lody 😅przytylam 14 kg dziecko 3510kg .Myślę że teraz trzeba przetrwać i jeść to co wchodzi

Na pewno mam się zgłosić w 13 tygodniu na usg prenatalne, ale na za dwa tygodnie w pon mam mieć kontrolę wyników. Pewnie wtedy poproszę o usg. A Ty kiedy masz? 😇

Ale masz szybciutko wizyty ☺️ Napewno sam z siebie wyjdzie z inicjatywą, żeby się położyć i sprawdzić jak się bąbel ma☺️ 19 października to będzie moja trzecia wizyta (wizyty mam co 3 tygodnie), a prenatalne jakoś pod koniec października 😊

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry