Hej dziewczyny gratulacje oczywiście dla wszystkich przyszłych mam Ja robiłam test w sobotę wyszedł pozytywny dzisiaj zrobiłam betę hcg wyszła 343 i trochę się martwię czy nie jest za mała dodam ,ze jestem po dwóch poronieniami Ostatnia miesiączka 10.08 cykle długie 38-40 dni co myślicie o tym wyniku i jak to u was wyglada ??
reklama
Jeanetttte
Fanka BB :)
A którąs nie bolą w ogóle piersi? Bo mnie nic a nic
Mnie już tak nie bolą. Wcześniej był rwący ból i były nabrzmiałe. Teraz boli mniej troszkę inaczej jak przed @. Też są nabrzmiałe...
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Haha ja to chyba mam wszystko.. z synem tylko na.poczatku tkliwe piersi..a teraz piersi,mega bole brzucha jak na@, wzdęcia okropne mam brzuch jak w 4mcu mam chyba wszystko prócz mdłości..Skoro o objawach piszemy, to ma może któraś zaparcia a potem biegunki? Wykończę się, nie wspomnę, że problemy z załatwianiem wzmagają mdłości
Jeanetttte
Hej dziewczyny gratulacje oczywiście dla wszystkich przyszłych mam Ja robiłam test w sobotę wyszedł pozytywny dzisiaj zrobiłam betę hcg wyszła 343 i trochę się martwię czy nie jest za mała dodam ,ze jestem po dwóch poronieniami Ostatnia miesiączka 10.08 cykle długie 38-40 dni co myślicie o tym wyniku i jak to u was wyglada ??
Ja ostatnią wiedźmę miałam 02.08, a pierwsza betę zrobiłam 27.08 i wyszła 345, a następna 31.08 wynik 1440. Ale moje cykle są krótsze bo 28/29 dni. W środę powtórz trzymam kciuki
Piękna masz betę Tak z rana w środę oczywiście pójdę najchętniej to zrobiłabym już to jutroJa ostatnią wiedźmę miałam 02.08, a pierwsza betę zrobiłam 27.08 i wyszła 345, a następna 31.08 wynik 1440. Ale moje cykle są krótsze bo 28/29 dni. W środę powtórz trzymam kciuki ☺
dadzi
Moderatorka
Mnie cycki bolą od początku.
Odebrałam wyniki badań. Krew i mocz wzorowe, az sama jestem w szoku. Jestem zdrowym człowiekiem ale martwi mnie moj poziom progesteronu. Jest niski. 33 a norma jest od 35. Fakt duphaston biorę dopiero 5,5 dnia. Gdybym go nie brała byłoby po ciąży. Dlatego te plamnia. Od 5 dni ich nie mam więc to mnie pociesza oraz fakt, ze mój brzuch z dnia na dzień jest większy czyli macica rosnie. Myślę, ze powodem niskiego tętna u zarodka mógłbyc niski poziom hormonu. Lekarka skomentowała wyniki, kazała brać duphason tak jak biorę, bez zmian, nie kazała przyjść wczensiej. Nie powiem, ze trochę się nie zmartwiłam. Będzie dobrze nie? Fuck.
Odebrałam wyniki badań. Krew i mocz wzorowe, az sama jestem w szoku. Jestem zdrowym człowiekiem ale martwi mnie moj poziom progesteronu. Jest niski. 33 a norma jest od 35. Fakt duphaston biorę dopiero 5,5 dnia. Gdybym go nie brała byłoby po ciąży. Dlatego te plamnia. Od 5 dni ich nie mam więc to mnie pociesza oraz fakt, ze mój brzuch z dnia na dzień jest większy czyli macica rosnie. Myślę, ze powodem niskiego tętna u zarodka mógłbyc niski poziom hormonu. Lekarka skomentowała wyniki, kazała brać duphason tak jak biorę, bez zmian, nie kazała przyjść wczensiej. Nie powiem, ze trochę się nie zmartwiłam. Będzie dobrze nie? Fuck.
Jeanetttte
Piękna masz betę Tak z rana w środę oczywiście pójdę najchętniej to zrobiłabym już to jutro
Tak ładna była W środę 10.09 już tak nie było, bo było niecałe 71 tysięcy. Wg kalkulatora to 64% ale w normie niby się mieści.
Jeanetttte
Mnie cycki bolą od początku.
Będzie dobrze jesteś zdrowa silna dasz radę Też biorę dupaka ☺ Ale moja morfologia jest trochę lipna powtórzę ją jeszcze w czwartek lub piątek przed wizytą.
reklama
Foka_szara
Skąd ci się taka kosmiczna norma wzięła? Z laboratorium? Jesteś pewna? Nie chce mi się wierzyć że norma to 35, bo u mnie w labie jest zakres chyba od 11.Mnie cycki bolą od początku.
Ostatnia edycja: