Agnieszka19m
Fanka BB :)
A którąs nie bolą w ogóle piersi? Bo mnie nic a nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jej ale masz fajnie.A którąs nie bolą w ogóle piersi? Bo mnie nic a nic
No ja to raczej panikuje czemu nie boląO jej ale masz fajnie.
Ja się dotknąć nie mogę,nabrzmiałe i mega bolą, stanik mnie denerwuje..i swędzą
U mnie jeszcze przez testem ciążowy to był pierwszy objaw. Teraz aż tak już nie bolą przy mocniejszym dotyku tylko dalej są takie obrzmiałe.O jej ale masz fajnie.
Ja się dotknąć nie mogę,nabrzmiałe i mega bolą, stanik mnie denerwuje..i swędzą
Ja też mam katar a co do pulsu to u mnie teraz też fajnie. Podobnie jak u Ciebie)Cześć dziewczyny!
Wpadłam na chwilę z kwietniówek termin na 30,ale mam nadzieję jednak na 1 maj
Mam pytanie do dziewczyn z PCOS, bo widziałam, że kilka Pań takich jest. Jak u Was z różnicą między OM a USG. Oczywiście pytam te, które mają dłuższe cykle.
@Ja29.29 nie wiem co się stało z moim pulsem, ale serce bije teraz 85 uderzeń, także dla mnie szok. Zamiast szybciej to on zwolnił.
Wszystkim mamusiom gratuluję i dużo zdrówka, bo my na kwietniówkach po pierwszych przeziębieniach
Czyli może to całkiem normalneJa też mam katar a co do pulsu to u mnie teraz też fajnie. Podobnie jak u Ciebie)
różnice mam małą ponad tydzień tylkoCześć dziewczyny!
Wpadłam na chwilę z kwietniówek termin na 30,ale mam nadzieję jednak na 1 maj
Mam pytanie do dziewczyn z PCOS, bo widziałam, że kilka Pań takich jest. Jak u Was z różnicą między OM a USG. Oczywiście pytam te, które mają dłuższe cykle.
@Ja29.29 nie wiem co się stało z moim pulsem, ale serce bije teraz 85 uderzeń, także dla mnie szok. Zamiast szybciej to on zwolnił.
Wszystkim mamusiom gratuluję i dużo zdrówka, bo my na kwietniówkach po pierwszych przeziębieniach