reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny!
Wpadłam na chwilę z kwietniówek termin na 30,ale mam nadzieję jednak na 1 maj 🤣🤣

Mam pytanie do dziewczyn z PCOS, bo widziałam, że kilka Pań takich jest. Jak u Was z różnicą między OM a USG. Oczywiście pytam te, które mają dłuższe cykle.

@Ja29.29 nie wiem co się stało z moim pulsem, ale serce bije teraz 85 uderzeń, także dla mnie szok. Zamiast szybciej to on zwolnił. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Wszystkim mamusiom gratuluję i dużo zdrówka, bo my na kwietniówkach po pierwszych przeziębieniach 😜😜

Cześć dziewczyny!
Wpadłam na chwilę z kwietniówek termin na 30,ale mam nadzieję jednak na 1 maj 🤣🤣

Mam pytanie do dziewczyn z PCOS, bo widziałam, że kilka Pań takich jest. Jak u Was z różnicą między OM a USG. Oczywiście pytam te, które mają dłuższe cykle.

@Ja29.29 nie wiem co się stało z moim pulsem, ale serce bije teraz 85 uderzeń, także dla mnie szok. Zamiast szybciej to on zwolnił. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Wszystkim mamusiom gratuluję i dużo zdrówka, bo my na kwietniówkach po pierwszych przeziębieniach 😜😜
Ja też mam katar ;) a co do pulsu to u mnie teraz też fajnie. Podobnie jak u Ciebie:))

Cześć dziewczyny!

różnice mam małą ponad tydzień tylko
ale odkąd brałam metformina miałam ładne cykle

reklama
Skoro o objawach piszemy, to ma może któraś zaparcia a potem biegunki? Wykończę się, nie wspomnę, że problemy z załatwianiem wzmagają mdłości

Do góry