Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Moge isc jutro, ale z katarem to srednio w przychodni. Mam wizyte 28 wrzesnia i 1 pazdziernika.Kiedy wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moge isc jutro, ale z katarem to srednio w przychodni. Mam wizyte 28 wrzesnia i 1 pazdziernika.Kiedy wizyta?
Na NFZ tyle trzeba czekać? Ja bym chyba jajo zniosła
Z no spa nie można w razie czego przesadzać, w sensie trzeba brać jak już ciężko znieść. Siostra mi tak poradziła, brała no spe jak jej lekarz kazał, czyli 3xdziennie przez cały pierwszy trymestr i potem miała jakieś problemy przy porodzie. Ale o co dokładnie chodziło to już nie powiedziała, chyba nie chciała mnie aż tak straszyć. Jeśli któraś może wie o konsekwencjach ciągłego brania no spy to może niech się wypowie
Prywatnie..i też partnwr nie może byc na wi,ycie..a tak chce serduszka posłuchać.Na NFZ tyle trzeba czekać? Ja bym chyba jajo zniosła
Z no spa nie można w razie czego przesadzać, w sensie trzeba brać jak już ciężko znieść. Siostra mi tak poradziła, brała no spe jak jej lekarz kazał, czyli 3xdziennie przez cały pierwszy trymestr i potem miała jakieś problemy przy porodzie. Ale o co dokładnie chodziło to już nie powiedziała, chyba nie chciała mnie aż tak straszyć. Jeśli któraś może wie o konsekwencjach ciągłego brania no spy to może niech się wypowie
Magnesium Comfort tez polecam, mnie znacznie rzadziej teraz brzuch boli jak jem 3x dziennie. Bez recepty można kupićPrywatnie..i też partnwr nie może byc na wi,ycie..a tak chce serduszka posłuchać.
Kurcze a ja mam okropny ból podbrzusza jak na @, muszę nospe..
Też mam straszne mdłości dopiero z łóżka się podnioslam:/U mnie w domu przyslowiowy szpital. Mała ma katar, plus zęby , normalnie tragedia. Mąż jak to chlop najgorzej, ja sie fatalnie czuję a do tego mam tak okropne mdłości próbuje nie wymiotować, bo wtedy będZie nieciekawie. :/
Mam psa i ciągle chodzi za mną krok w krok. Wcześniej tak nie robilDziewczyny macie pupile w domu?
Ja mam suczkę (mieszkam w bloku więc cały czas w domu ze mną siedzi) i dziwnie się zachowuje jakby coś czuła, że slcos się ze mną dzieje. Zaczęła mnie obserwować, a wczoraj nawet lizała mnie po brzuchu. Kładzie się obok mnie i pilnuje jak nigdy.
Ja w sumie też jestem ciekawa czy jak mam ciążę po ciąży to piersi mi będą dalej rosły czy już nie Przed pierwszą ciążą miałam tak jak Ty 70F, po mam 75H (tak wiem wzrosła nie tylko miseczka ale i obwód ), ciekawe jak będzie teraz, bo ciągle karmię piersią pierwszego synka.
Ja od początku biorę magnez i nic mnie nie boli. W sumie magnez powinno się brać nawet poza ciąża ja mojemu codziennie szykuje tabletki A on do mnie "A ja jeszcze muszę to brać? Przecież swoje już zrobiłem "
No to tak w sumie podobnieU mnie 11, 8 i 4