reklama
Do doktora Grzegorza Kruszyńskiego. On pracuje na polnej, w Poznaniu w klinice medart i przyjeżdża też do Konina
mangusta87
Fanka BB :)
A jak z lekarzami czy chodzicie na NFZ czy prywatnie
Marta200x
Aaa myślałam że lokalnie w SłupcyDo doktora Grzegorza Kruszyńskiego. On pracuje na polnej, w Poznaniu w klinice medart i przyjeżdża też do Konina
Jeanetttte
A jak z lekarzami czy chodzicie na NFZ czy prywatnie
Prywatnie, ponieważ...
Na NFZ leżałam u nas w szpitalu, zrobili mi USG i powiedzieli mi, że mam PCOS... Poszłam prywatnie do ordynatora szpitala i powiedział, że nie mam żadnego PCOS.
Jakbym przyszła z ciążą to by pewnie wymyślili jakiegoś góza.
Z_zaskoczenia
Prywatnie. Odpowiada mi ten lekarz chodzę do niego juz kilka lat i nie zamierzam zmiejiacA jak z lekarzami czy chodzicie na NFZ czy prywatnie
dadzi
Moderatorka
Dzięki, już niedługo zniknieCo za figura
dadzi
Moderatorka
Ja też raz poroniłam, też lekarze mówili ze to możliwe jednorazowy błąd. Od czasu poronienia wzbogaciłam się o dwie córki i kolejną aktualną ciąże. Mysl pozytywnie!Dzień dobry. Nieśmiało się witam, nie chce sobie jeszcze robić nadziei, poprzednim razem od początku się cieszyłam i poroniłam córeczki w 9 tygodniu.
Ostatnia miesiączka 7.08, owu 22.08. W 22 dniu cyklu brązowe plamienie. Zrobiłam test w 24 dniu cyklu i wyszła druga blada kreska. Później test w dniu spodziewanej miesiączki czyli 5.09 i już wyraźna drugą krecha. Do dziś nie ma okresu, wizyta w środę a ja umieram ze strachu, że znów będzie coś nie tak, a chyba nie poradziłabym sobie z kolejnym poronieniem.
Mamy już jedno dziecko i lekarze po poronieniu mówili, że to raczej był jednorazowy "błąd" i więcej nie powinien się powtórzyć, ale stracha mam wielkiego.
Według aplikacji termin na 14.05.
dadzi
Moderatorka
Ja piję rano, to jedyne co mi wchodziJa też nie pije kawy
reklama
Foka_szara
Chodziłam kiedyś do jednej babki, która miała przychodnię/gabinet prywatny jaki na NFZ. Wszystkie wizyty i te za kasę i na nfz były tego samego dnia w obrębie tego samego gabinetu. Jako osoba, która płaciła miałam pierwszeństwo przed tymi co mają wizyty za darmo i można powiedzieć, że te panie co płaciły to były święte krowy bo były przyjmowane od ręki, a reszta siedziała pod gabinetem godzinę lub więcej. Moja wizyta trwała np. 40 min i mpglam gadać nawet o pogodzie i innych pierdołach a na NFZ: 10 min z zegarkiem w ręku i won z gabinetu...