Witaj myśl pozytywnie, będzie dobrzeDzień dobry. Nieśmiało się witam, nie chce sobie jeszcze robić nadziei, poprzednim razem od początku się cieszyłam i poroniłam córeczki w 9 tygodniu.
Ostatnia miesiączka 7.08, owu 22.08. W 22 dniu cyklu brązowe plamienie. Zrobiłam test w 24 dniu cyklu i wyszła druga blada kreska. Później test w dniu spodziewanej miesiączki czyli 5.09 i już wyraźna drugą krecha. Do dziś nie ma okresu, wizyta w środę a ja umieram ze strachu, że znów będzie coś nie tak, a chyba nie poradziłabym sobie z kolejnym poronieniem.
Mamy już jedno dziecko i lekarze po poronieniu mówili, że to raczej był jednorazowy "błąd" i więcej nie powinien się powtórzyć, ale stracha mam wielkiego.
Według aplikacji termin na 14.05.
reklama
mangusta87
Fanka BB :)
l ja właśnie różnie
czAsami musze te kawę a czasami mnie odrzuca
czAsami musze te kawę a czasami mnie odrzuca
beaciaaa
Ale zazdroszczę [emoji3590] my narazie etap wykańczania.. Domu i siebie [emoji12]
My tez wykańczamy i w sumie czekamy już tylko za stolarzem i drzwiami w środku, ale oni będą koniec października ;p Teraz zajęliśmy się trochę ogarnięciem tego bajzlu naokoło domu ;p Ale za dużo już niestety nie pomogę. Po poronieniach wole sobie odpuścić i dmuchać na zimne
Mimi1987
Ja piję jednąA powiedzcie moje drogie jak z kawą czy pijecie
beaciaaa
Pije dwa razy dziennie filiżankę z mlekiemA powiedzcie moje drogie jak z kawą czy pijecie
Jeanetttte
Rano obowiązkowo parzona z jednej łyżeczki z mlekiem. Czasem po południu słabą rozpieszczalną z mlekiem wypiję [emoji3526]A powiedzcie moje drogie jak z kawą czy pijecie
Tak btw ładne dziewczyny brzuszki macie [emoji4] Ja sobie fotki miałam robić co tydzień w czwartki ale jakoś brak weny ostatnio miałam ale dzisiaj nadrobiłam. Takie zdjęcia są spoko, bo można sobie sprawdzić jak brzuszek rośnie[emoji3526] I ciekawa pamiątka na przyszłość
luca.araya
Zaciekawiona BB
My mamy kilka propozycji, a mi się marzy Róża lub KsaweryA macie już jakieś imiona wybrane, że na pewno takie? Moja koleżanka rodzi w styczniu. Maja Stasia a teraz będzie Inka. Ładnie tak
Nesbitt33
O tym samym pomyślałam, a do tego ani jednego rozstępu! [emoji43]Co za figura [emoji79]
reklama
Witam dziewczyny chcialam sie przywitac..co prawda jutro dowiem sie wiecej ale poki co to pierwsze usg pokazalo termin na 7.05.21 to moja ciaza z zaskoczenia taki big surprise. 2 razy poronilam w przeciagu wlasciwie 10lat. Wtedy to nie odpowiedni partner i takie tam. A 2 mce temu zaczelam diete zdrowe odzywianie itd chcialam sie pozbyc nadmiaru kg ktorych nabralam w przeciagu 3.5 roku i tak wlasnie kolejny raz okres sie spoznial jak co 2 mce i nagle szok 2 kreski. Bylam u gina 3 tyg temu.powiedzial ze sa 2 pecherzyki i ze 20.09 bedzie wiedzial czy na pewno beda 2 dzidzie bo jedna bedzie napewno..ale strach stres robia swoje. Dostalam progesteron bo mialam poronienia wczesniej i tak na zwolnieniu jestem i czekam. 2 razy plamilam kazali lezec i odpoczywac..ech byle do jutra byle bylo dobrze pozdrawiam wszystkie mamuski terazniejsze i przyszle.