Jeanetttte
Fanka BB :)
Właśnie wysłałam męża do sklepu po kapustę kiszoną i bułkę Będzie jedzone A Wy na co macie smaki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prywatnie, bo mam swoją doktor, dzięki ktorej pozbyłam się kilku rzeczy, ktore od dwóch lat utrudniały mi zajście w ciążę, a do tego jest mega dokładna i w kontakcie telefonicznym w nagłych sytuacjach. Choć trochę to kosztuje, nie ma co ukrywaćA jak z lekarzami czy chodzicie na NFZ czy prywatnie
Juz
Sie jutra doczekac nie moge..ale wiesc o blizbiakach mnie zszokowala tak ze az mialam agresora ze ,"to wszystko" nie dla mnie itd i ze za stara itd straszne emocje mba targaly ale przeszlo..i co bedzie to bedzie byle wszystko ok i zdrowe.
Ja nie mam specjalnych smaków. To co lubię jem, nie lubię nie jem. Raczej bym powiedziała, ze od niektórych potraw mnie odrzuca np. od mojej ulubionej pizzy neapolitanskiej.Właśnie wysłałam męża do sklepu po kapustę kiszoną i bułkę ☺ Będzie jedzone A Wy na co macie smaki?
No to ona mnie właśnie odesłała na patologie ciąży Ale ze Słupcy jest najbardziej kompetentna i jak inny lekarz w szpitalu coś zepsuje to ona naprawi czyli na wizyty przyjeżdżasz w moje rejony byłam u niej kilka razy fajna z niej babka taka bezpośredniaaNo tak grunt to znaleźć dobrego lekarza bo jak problemów nie ma to prawie każdy jest ok. Ja chodzę do dr Bobrowskiej -Bartkowiak właśnie w Słupcy i jestem bardzo zadowolona. 8 lat temu przy porodzie uratowała mi życie
Właśnie wysłałam męża do sklepu po kapustę kiszoną i bułkę Będzie jedzone A Wy na co macie smaki?
Ja mam swojego lekarza który prowadził ciążę mojej mamy za mną i moja pierwsza ciążę i mam do niego zaufanie. Przyjmuje i prywatnie i na fundusz więc to zależy jak się złożyA jak z lekarzami czy chodzicie na NFZ czy prywatnie