reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Ja nadal jestem w szoku. Przekazałam już info stwórcy, nie jest zachwycony. Przez co obawy wzrosły.. Mam już 3 dzieci nie jestem a super sytuacji życiowej.. I taka depresja dosłownie..
Ja tez mam juz 3 dzieci....tylko moj maz chyba bardziej się cieszy niz ja. Ja tego jeszcze nie ogarniam. Muszę jutro powiedzieć o tym w pracy. Teraz czas pandemii i pewnie od razu pójdę na l4 co dla mojego pracodawcy jest kłopotliwe. Pracuje w przedszkolu, nikogo nie ma na moje miejsce. Zobaczymy czy lekarz pozwoli mi jeszcze trochę popracować, dopóki kogoś nie znajdą. Myślę ze dyrektorki będą jutro w szoku...
W jakim wieku masz dzieci?

reklama
Ja tez mam juz 3 dzieci....tylko moj maz chyba bardziej się cieszy niz ja. Ja tego jeszcze nie ogarniam. Muszę jutro powiedzieć o tym w pracy. Teraz czas pandemii i pewnie od razu pójdę na l4 co dla mojego pracodawcy jest kłopotliwe. Pracuje w przedszkolu, nikogo nie ma na moje miejsce. Zobaczymy czy lekarz pozwoli mi jeszcze trochę popracować, dopóki kogoś nie znajdą. Myślę ze dyrektorki będą jutro w szoku...
W jakim wieku masz dzieci?
Myśl o sobie a nie o pracy :) Mam koleżankę, która chciała się wykazać i pracowała prawie do samego końca, żeby nie robić problemów pracodawcy ale ten i tak jak już było po wszystkim podziękował jej za współpracę. Mój pracodawca będzie w bladej d... jeśli pójdę na zwolnienie, ale z tego powodu nie zamierzam się poświęcać, bo i tak tego nikt nie doceni. Wycisną z ciebie ile się da i tyle będzie z twojego dobrego serduszka. ❤

11, 8 I 6 lat najmłodszy z zespołem aspargera ale jeszcze się diagnozujemy. Ja nie wiem co mam w pracy powiedzieć.. Czy poprostu iść na zwolnienie czy jak eh

Myśl o sobie a nie o pracy :) Mam koleżankę, która chciała się wykazać i pracowała prawie do samego końca, żeby nie robić problemów pracodawcy ale ten i tak jak już było po wszystkim podziękował jej za współpracę. Mój pracodawca będzie w bladej d... jeśli pójdę na zwolnienie, ale z tego powodu nie zamierzam się poświęcać, bo i tak tego nikt nie doceni. Wycisną z ciebie ile się da i tyle będzie z twojego dobrego serduszka. ❤
No tak, wiem, że o sobie mam myśleć. Powiem co mam powiedzieć i tyle. No trudno, czasu nie cofnę. Nic nie poradzę ;)

11, 8 I 6 lat najmłodszy z zespołem aspargera ale jeszcze się diagnozujemy. Ja nie wiem co mam w pracy powiedzieć.. Czy poprostu iść na zwolnienie czy jak eh
U mnie 15, 9 i 3 - trzy córki.
No myślę, że powiedzieć i nie wiem co planujesz, czy iść na L4 czy jeszcze trochę popracować.
Ja powiem, że test wyszedł pozytywny i że w środę idę do lekarza i że może być tak, że od razu pójdę na L4 jak lekarz dowie się, że pracuje w przedszkolu. Trochę boje się chorób.

Ja chciałabym też iść w miarę szybko na L4, ale obawiam się znów pustego jaja albo że coś będzie nie tak..
Ostatnio powiedziałam szefowi za szybko a później się okazało że poroniłam. Nie chciałabym popełnić drugi raz takiego samego błędu. Jednak patrząc na to jakie okropne mam mdłości cały weekend to nie wiem ile dam radę.. i sama nie wiem jak to rozwiazać.

W sumie wczoraj/dzisiaj powinnam dostać A tu cisza [emoji2958] ale póki co jeszcze czekam, jestem cierpliwa :) A Ty kiedy na bete lecisz, piękne te Twoje tesciki:)
To jeszcze z dzisiaj :) jutro z rana pójdę zrobię betę tsh i progesteron. Też zrób test na pewno wyjdzie pozytywny :)
Ja już po pierwszym zastrzyku z heparyny 😥

Załączniki

• 20200913_194226.jpg
    20200913_194226.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 69
reklama
Ja mam dość ciężka pracę, trochę dźwigania, i 9 h stania na nogach, pracuje w fastfoodzie. Jutro będę dzwonić do przychodzi zapisać się wgl na wizytę.. U mnie doszło do zapłodnienia zapewne 30 sierpnia. Jutro mam termin @ ale testy są pozytywne to chyba nie mam na co czekać że @przyjdzie :p

Załączniki

• IMG_20200913_195343.jpg
    IMG_20200913_195343.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 72
Do góry