reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Byłam po jeszcze inny test w aptece :)
Te dwa są zrobione z popoludniowego moczu :) na żywo widać blade kreski :) zostawiłam sobie jeszcze dwa na jutro rano i wtorek :) modlę się żeby beta wskazała wyższą wartość i prawidłowy przyrost :)

Załączniki

• 20200913_165639.jpg
    20200913_165639.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 89
Szalejesz Kochana :) piękne kreski który to dc i ile spóźnienia ?
Byłam po jeszcze inny test w aptece :)
Te dwa są zrobione z popoludniowego moczu :) na żywo widać blade kreski :) zostawiłam sobie jeszcze dwa na jutro rano i wtorek :) modlę się żeby beta wskazała wyższą wartość i prawidłowy przyrost :)

Ja nadal jestem w szoku. Przekazałam już info stwórcy, nie jest zachwycony. Przez co obawy wzrosły.. Mam już 3 dzieci nie jestem a super sytuacji życiowej.. I taka depresja dosłownie..
Ochłonie I zaraz będzie się z tego cieszył. Nie zamartwiaj się na zapas bo to nic dobrego. A propo stwórcy mógł myśleć za wczasu :) nie tylko my jesteśmy od zabezpieczania :)

Mam taką nadzieję. Świeżo wyszłam z toksycznego związku z 3 dzieci zaczęliśmy nowe życie, a tu bach 2 kreski :) zawsze chciałam mieć 4 ale teraz sytuacja wcale nie jest kolorowa.

Mam taką nadzieję. Świeżo wyszłam z toksycznego związku z 3 dzieci zaczęliśmy nowe życie, a tu bach 2 kreski :) zawsze chciałam mieć 4 ale teraz sytuacja wcale nie jest kolorowa.
Wszystko się na pewno ułoży. Wiadomo, że jeśli nie planowało się dzidzi to jest to szok, ale widocznie tak właśnie miało być 🙂

reklama
Do góry