reklama
Szalejesz Kochana piękne kreski który to dc i ile spóźnienia ?
Byłam po jeszcze inny test w aptece
Te dwa są zrobione z popoludniowego moczu na żywo widać blade kreski zostawiłam sobie jeszcze dwa na jutro rano i wtorek modlę się żeby beta wskazała wyższą wartość i prawidłowy przyrost
Dziś jest planowany dzień @ 30 dcSzalejesz Kochana piękne kreski który to dc i ile spóźnienia ?
Ostatnia edycja:
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Ja nadal jestem w szoku. Przekazałam już info stwórcy, nie jest zachwycony. Przez co obawy wzrosły.. Mam już 3 dzieci nie jestem a super sytuacji życiowej.. I taka depresja dosłownie..
Ochłonie I zaraz będzie się z tego cieszył. Nie zamartwiaj się na zapas bo to nic dobrego. A propo stwórcy mógł myśleć za wczasu nie tylko my jesteśmy od zabezpieczaniaJa nadal jestem w szoku. Przekazałam już info stwórcy, nie jest zachwycony. Przez co obawy wzrosły.. Mam już 3 dzieci nie jestem a super sytuacji życiowej.. I taka depresja dosłownie..
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Mam taką nadzieję. Świeżo wyszłam z toksycznego związku z 3 dzieci zaczęliśmy nowe życie, a tu bach 2 kreski zawsze chciałam mieć 4 ale teraz sytuacja wcale nie jest kolorowa.
Ja dziś 32 dc ale wstrzymuje się z testem
Dziś jest planowany dzień @ 30 dc
Mimi1987
Fanka BB :)
Wszystko się na pewno ułoży. Wiadomo, że jeśli nie planowało się dzidzi to jest to szok, ale widocznie tak właśnie miało byćMam taką nadzieję. Świeżo wyszłam z toksycznego związku z 3 dzieci zaczęliśmy nowe życie, a tu bach 2 kreski zawsze chciałam mieć 4 ale teraz sytuacja wcale nie jest kolorowa.
reklama
Ile dni Ci się spóźnia?Ja dziś 32 dc ale wstrzymuje się z testem