reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2021

Ja nadal jestem w szoku. Przekazałam już info stwórcy, nie jest zachwycony. Przez co obawy wzrosły.. Mam już 3 dzieci nie jestem a super sytuacji życiowej.. I taka depresja dosłownie..
Ja tez mam juz 3 dzieci....tylko moj maz chyba bardziej się cieszy niz ja. Ja tego jeszcze nie ogarniam. Muszę jutro powiedzieć o tym w pracy. Teraz czas pandemii i pewnie od razu pójdę na l4 co dla mojego pracodawcy jest kłopotliwe. Pracuje w przedszkolu, nikogo nie ma na moje miejsce. Zobaczymy czy lekarz pozwoli mi jeszcze trochę popracować, dopóki kogoś nie znajdą. Myślę ze dyrektorki będą jutro w szoku...
W jakim wieku masz dzieci?

reklama
Ja tez mam juz 3 dzieci....tylko moj maz chyba bardziej się cieszy niz ja. Ja tego jeszcze nie ogarniam. Muszę jutro powiedzieć o tym w pracy. Teraz czas pandemii i pewnie od razu pójdę na l4 co dla mojego pracodawcy jest kłopotliwe. Pracuje w przedszkolu, nikogo nie ma na moje miejsce. Zobaczymy czy lekarz pozwoli mi jeszcze trochę popracować, dopóki kogoś nie znajdą. Myślę ze dyrektorki będą jutro w szoku...
W jakim wieku masz dzieci?
Myśl o sobie a nie o pracy :) Mam koleżankę, która chciała się wykazać i pracowała prawie do samego końca, żeby nie robić problemów pracodawcy ale ten i tak jak już było po wszystkim podziękował jej za współpracę. Mój pracodawca będzie w bladej d... jeśli pójdę na zwolnienie, ale z tego powodu nie zamierzam się poświęcać, bo i tak tego nikt nie doceni. Wycisną z ciebie ile się da i tyle będzie z twojego dobrego serduszka. ❤

11, 8 I 6 lat najmłodszy z zespołem aspargera ale jeszcze się diagnozujemy. Ja nie wiem co mam w pracy powiedzieć.. Czy poprostu iść na zwolnienie czy jak eh

Myśl o sobie a nie o pracy :) Mam koleżankę, która chciała się wykazać i pracowała prawie do samego końca, żeby nie robić problemów pracodawcy ale ten i tak jak już było po wszystkim podziękował jej za współpracę. Mój pracodawca będzie w bladej d... jeśli pójdę na zwolnienie, ale z tego powodu nie zamierzam się poświęcać, bo i tak tego nikt nie doceni. Wycisną z ciebie ile się da i tyle będzie z twojego dobrego serduszka. ❤
No tak, wiem, że o sobie mam myśleć. Powiem co mam powiedzieć i tyle. No trudno, czasu nie cofnę. Nic nie poradzę ;)

11, 8 I 6 lat najmłodszy z zespołem aspargera ale jeszcze się diagnozujemy. Ja nie wiem co mam w pracy powiedzieć.. Czy poprostu iść na zwolnienie czy jak eh
U mnie 15, 9 i 3 - trzy córki.
No myślę, że powiedzieć i nie wiem co planujesz, czy iść na L4 czy jeszcze trochę popracować.
Ja powiem, że test wyszedł pozytywny i że w środę idę do lekarza i że może być tak, że od razu pójdę na L4 jak lekarz dowie się, że pracuje w przedszkolu. Trochę boje się chorób.

Ja chciałabym też iść w miarę szybko na L4, ale obawiam się znów pustego jaja albo że coś będzie nie tak..
Ostatnio powiedziałam szefowi za szybko a później się okazało że poroniłam. Nie chciałabym popełnić drugi raz takiego samego błędu. Jednak patrząc na to jakie okropne mam mdłości cały weekend to nie wiem ile dam radę.. i sama nie wiem jak to rozwiazać.

W sumie wczoraj/dzisiaj powinnam dostać A tu cisza [emoji2958] ale póki co jeszcze czekam, jestem cierpliwa :) A Ty kiedy na bete lecisz, piękne te Twoje tesciki:)
To jeszcze z dzisiaj :) jutro z rana pójdę zrobię betę tsh i progesteron. Też zrób test na pewno wyjdzie pozytywny :)
Ja już po pierwszym zastrzyku z heparyny 😥

Załączniki

• 20200913_194226.jpg
    20200913_194226.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 66
reklama
Ja mam dość ciężka pracę, trochę dźwigania, i 9 h stania na nogach, pracuje w fastfoodzie. Jutro będę dzwonić do przychodzi zapisać się wgl na wizytę.. U mnie doszło do zapłodnienia zapewne 30 sierpnia. Jutro mam termin @ ale testy są pozytywne to chyba nie mam na co czekać że @przyjdzie :p

Załączniki

• IMG_20200913_195343.jpg
    IMG_20200913_195343.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 68
Do góry