Daj znać po wizycieTeż mam jutro wizytę ale 5+6
reklama
Mimi1987
Fanka BB :)
Piękna kreseczkaTo jeszcze z dzisiaj jutro z rana pójdę zrobię betę tsh i progesteron. Też zrób test na pewno wyjdzie pozytywny
Ja już po pierwszym zastrzyku z heparyny
Sama robisz zastrzyki? Ja pierwsze kilka razy nie mogłam się przełamać i 15 minut z tą strzykawką siedziałam i myślałam "Teraz robie! Nie jednak nie. Teraz! Nie no nie dam rady..." w brzuszek robisz czy w udo?
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Dawajcie znać, jak tam na waszych wizytach. Gratuluję wam kreseczek, ja mam natłok myśli
Tak miałam jak robiłam po porodzie dziś mi to zajęło minutę też trzymałam strzykawke i mówię nie zrobię. Ale syn mnie wolał więc wpakowalam Ale takie nieprzyjemne mrowienie czułam przez kilka minut. Na szczęście żadnego śladu po zastrzyku. W brzuch robięPiękna kreseczka
Sama robisz zastrzyki? Ja pierwsze kilka razy nie mogłam się przełamać i 15 minut z tą strzykawką siedziałam i myślałam "Teraz robie! Nie jednak nie. Teraz! Nie no nie dam rady..." w brzuszek robisz czy w udo?
Ania95
Dziewczyny jakie macie teraz objawy? Mnie sporadycznie już pobola plecy na dole, i oddawanie moczu ale dość skąpe a trzeba iść. Brzuch jest jakiś wzdęty, nie mogę go już wciągnąć, czasami mam wrażenie że mi twardnieje. Trochę już fiksuje i się martwię, chyba przez to że teraz choruje ale robię co moge żeby z tego wyjść
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Mnie strasznie piersi bolą, mrowieja, szczypią no nie wiem jak to opisać, siusiu jakoś częściej bo muszę wstać w nocy, no i właśnie brzucha wciągnąć nie mogę jakoś tak czuje napięcie w sumie to na tyle heh
Mimi1987
Też po zastrzyku mnie mrowi chwilkę Ja robię w uda, na początku nie ma śladu, ale w ciągu dnia mi się siniaki pojawiają już mi się kończy miejsce na nogachTak miałam jak robiłam po porodzie dziś mi to zajęło minutę też trzymałam strzykawke i mówię nie zrobię. Ale syn mnie wolał więc wpakowalam Ale takie nieprzyjemne mrowienie czułam przez kilka minut. Na szczęście żadnego śladu po zastrzyku. W brzuch robię
Mnie strasznie kłują piersi właśnie. No i mdlosci ale bardziej po południu i teraz wieczoremDziewczyny jakie macie teraz objawy? Mnie sporadycznie już pobola plecy na dole, i oddawanie moczu ale dość skąpe a trzeba iść. Brzuch jest jakiś wzdęty, nie mogę go już wciągnąć, czasami mam wrażenie że mi twardnieje. Trochę już fiksuje i się martwię, chyba przez to że teraz choruje ale robię co moge żeby z tego wyjść
Dziewczyny A po co są te zastrzyki ??Tak miałam jak robiłam po porodzie dziś mi to zajęło minutę też trzymałam strzykawke i mówię nie zrobię. Ale syn mnie wolał więc wpakowalam Ale takie nieprzyjemne mrowienie czułam przez kilka minut. Na szczęście żadnego śladu po zastrzyku. W brzuch robię
reklama
Mimi1987
U mnie z objawów to wstawanie w nocy na siusiu kilka razy, powiększone, bolące piersi, zmęczenie i senność i codziennie ból głowy - czasem tylko ćmi, a czasem ból nie do wytrzymania, nad ranem jeszcze w trakcie snu...Dziewczyny jakie macie teraz objawy? Mnie sporadycznie już pobola plecy na dole, i oddawanie moczu ale dość skąpe a trzeba iść. Brzuch jest jakiś wzdęty, nie mogę go już wciągnąć, czasami mam wrażenie że mi twardnieje. Trochę już fiksuje i się martwię, chyba przez to że teraz choruje ale robię co moge żeby z tego wyjść ☹☹☹
A gorączkujesz? Słyszałam, że wysoka gorączka jest niebezpieczna dla ciąży, samo w sobie przeziębienie nie powinno mieć konsekwencji... Mam nadzieję, że czujesz się już trochę lepiej...