reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2021

To ja pójdę na pierwszą wizytę A Wy już będziecie na kolejnej 😂
Mowilyscie już komuś w rodzinie ?
U mnie się tylko mój M. Razem patrzymy na testy ;) zamierzam powiedzieć dopiero po wizycie :) o ile moja mama się wcześniej nie domyśli A ze mnie spora papla jest :)
Nikt oprócz męża i moich 3 przyjaciółek nie wie. I chyba jeszcze się wstrzymam.

reklama
Ja będę na pierwszej wizycie w 8t2d to już na bank będzie widać dużo. I dostanę skierowanie na usg od razu. Dalej jestem w szoku, że znowu będę miala noworodka.

Ja w tej ciąży jestem bardziej przewrażliwiona. Im więcej czytam tym bardziej się boje. Mam 38 lat i to moja 3 ciąża. Wizyta dopiero 24 września. Mam nadzieję że wszystko już zobaczę, bo 3 września z obliczeń wg OM powinnam być w 7+2tc a lekarz określił na 5 tydzień i nie było widać zarodka, więc mam nadzieję że 24 września już wszystko zobaczę i dowiem się przybliżonego terminu porodu.

To ja pójdę na pierwszą wizytę A Wy już będziecie na kolejnej 😂
Mowilyscie już komuś w rodzinie ?
U mnie się tylko mój M. Razem patrzymy na testy ;) zamierzam powiedzieć dopiero po wizycie :) o ile moja mama się wcześniej nie domyśli A ze mnie spora papla jest :)
Ja musiałam odwolalismy kilka wizyt i do tego mdłości więc powiedzialam tylko w domu

I jak tam? Ja myślę, że powinnaś pić duuuużo wody
Pije wody z sokiem żurawinowym. Na razie znosnie chociaż wiem jak to może boleć. Częst
I jak tam? Ja myślę, że powinnaś pić duuuużo wody
[/QUOT pije dużo wody z sokiem żurawinowym. Na razie znosnie chociaż wiem jak to potrafi boleć. Często mam..ale teraz nie ma się czym ratować. Nigdy nie wychodzą bakterie ale odczyn zasadowy nie kwaśny co sprzyja infekcjom..

Ja mam wizytę jutro ale nie licze na wiele . Idę po ta heparynę , to będzie 5t6d i później po powrocie z nad morza idę 6t6d ale do innego lekarza - wtedy liczę na [emoji3531]
Ja też jutro wizytuję i już mi się dzisiaj śniło, że przespałam swoją wizytę, choć mam na 13:45 😅 Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, choć nadal nie będzie to wizyta, która pozwoli mi być już w miarę spokojną... Jutro będzie 7t2d.

reklama
Do góry