reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Tal, w dniu okresu a nawet kilka dni po uczucie ze zaraz okres będzie. Ból typowo menstruacyjny. Teraz mam inny, macica daje znaki, znam to uczucie doskonale.

reklama
Ale właściwie boleć to mnie nie boli praktycznie w ogóle, ale mam takie uczucie, jak zawsze przed @, że dosłownie jak się jakoś gwałtownie ruszę, albo usiądę, to zaraz się zacznie, jakby @ czekal w przedsionku ;) już tak raz miałam, ale w ciąży poronionej i dlatego się tak boję i dopytuje:(
Tal, w dniu okresu a nawet kilka dni po uczucie ze zaraz okres będzie. Ból typowo menstruacyjny. Teraz mam inny, macica daje znaki, znam to uczucie doskonale.

Dziewczyny mam pytanie bo Wy jesteście na bieżąco z tematem ;) czy na samym początku w terminie @ mialyscie wrażenie, że zaraz dostaniecie @??? W sensie nawet nie bolu, ale tak jakby @ miał zaraz wyplynac, ale sprawdzacie A Tu nic :)
Ja miałam takie uczucie od mniej więcej tydzień przed okresem, do tydzień po okresie :) a teraz jestem już 3 tygodnie po terminie miesiączki i uwierzyłam, że ona naprawdę nie przyjdzie :D

Dziękuję, dajesz mi nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8] ja po moich stratach obiecałam sobie że najwcześniej test zrobię tydzień po terminie, także czekam do następnej soboty :)
Ja miałam takie uczucie od mniej więcej tydzień przed okresem, do tydzień po okresie :) a teraz jestem już 3 tygodnie po terminie miesiączki i uwierzyłam, że ona naprawdę nie przyjdzie :D

Dziękuję, dajesz mi nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8] ja po moich stratach obiecałam sobie że najwcześniej test zrobię tydzień po terminie, także czekam do następnej soboty :)
To jeszcze nie robiłaś testu ? Ale już jesteś po terminie @ ?
Można wiedzieć ile miałaś strat i czym były spowodowane ? A masz już dzieci ?

Tak mniej więcej wczoraj powinnam dostać. Mam 1 dziecko, jestem po ciąży biochemicznej i pusty pecherzyk poronienie w 8 tygodniu. Ale jestem pełna nadziei mimo wszystko :)
To jeszcze nie robiłaś testu ? Ale już jesteś po terminie @ ?
Można wiedzieć ile miałaś strat i czym były spowodowane ? A masz już dzieci ?

Tak mniej więcej wczoraj powinnam dostać. Mam 1 dziecko, jestem po ciąży biochemicznej i pusty pecherzyk poronienie w 8 tygodniu. Ale jestem pełna nadziei mimo wszystko :)
To czekamy na twoje dwie kreski :) na pewno będzie dobrze :)
Dziewczyny w którym tc umowiliscie się na wizytę? U mnie się zacznie 7tc jak pójdę.
Pewnie ciężko będzie mi przetrwać te 3 tygodnie w niewiedzy

reklama
Do góry