reklama
Ale właściwie boleć to mnie nie boli praktycznie w ogóle, ale mam takie uczucie, jak zawsze przed @, że dosłownie jak się jakoś gwałtownie ruszę, albo usiądę, to zaraz się zacznie, jakby @ czekal w przedsionku już tak raz miałam, ale w ciąży poronionej i dlatego się tak boję i dopytuje
Tal, w dniu okresu a nawet kilka dni po uczucie ze zaraz okres będzie. Ból typowo menstruacyjny. Teraz mam inny, macica daje znaki, znam to uczucie doskonale.
Ja miałam takie uczucie od mniej więcej tydzień przed okresem, do tydzień po okresie a teraz jestem już 3 tygodnie po terminie miesiączki i uwierzyłam, że ona naprawdę nie przyjdzieDziewczyny mam pytanie bo Wy jesteście na bieżąco z tematem czy na samym początku w terminie @ mialyscie wrażenie, że zaraz dostaniecie @??? W sensie nawet nie bolu, ale tak jakby @ miał zaraz wyplynac, ale sprawdzacie A Tu nic
Dziękuję, dajesz mi nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8] ja po moich stratach obiecałam sobie że najwcześniej test zrobię tydzień po terminie, także czekam do następnej soboty
Ja miałam takie uczucie od mniej więcej tydzień przed okresem, do tydzień po okresie a teraz jestem już 3 tygodnie po terminie miesiączki i uwierzyłam, że ona naprawdę nie przyjdzie
To jeszcze nie robiłaś testu ? Ale już jesteś po terminie @ ?Dziękuję, dajesz mi nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8] ja po moich stratach obiecałam sobie że najwcześniej test zrobię tydzień po terminie, także czekam do następnej soboty
Można wiedzieć ile miałaś strat i czym były spowodowane ? A masz już dzieci ?
Tak mniej więcej wczoraj powinnam dostać. Mam 1 dziecko, jestem po ciąży biochemicznej i pusty pecherzyk poronienie w 8 tygodniu. Ale jestem pełna nadziei mimo wszystko
To jeszcze nie robiłaś testu ? Ale już jesteś po terminie @ ?
Można wiedzieć ile miałaś strat i czym były spowodowane ? A masz już dzieci ?
To czekamy na twoje dwie kreski na pewno będzie dobrzeTak mniej więcej wczoraj powinnam dostać. Mam 1 dziecko, jestem po ciąży biochemicznej i pusty pecherzyk poronienie w 8 tygodniu. Ale jestem pełna nadziei mimo wszystko
Dziewczyny w którym tc umowiliscie się na wizytę? U mnie się zacznie 7tc jak pójdę.
Pewnie ciężko będzie mi przetrwać te 3 tygodnie w niewiedzy
Trzymam kciuki, żeby się udało!!!Dziękuję, dajesz mi nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8] ja po moich stratach obiecałam sobie że najwcześniej test zrobię tydzień po terminie, także czekam do następnej soboty
Też się bałam po teście. Ale teraz już jestem tylko wzruszonaNo ja jestem na tym etapie, a na teście 2 kreski wczoraj i dziś. Boję się bardzo we wtorek planuje przekazać info stwórcy tego dzieła.
reklama
Ja jestem na czwartek będzie 6 tydzieńTo czekamy na twoje dwie kreski na pewno będzie dobrze
Dziewczyny w którym tc umowiliscie się na wizytę? U mnie się zacznie 7tc jak pójdę.
Pewnie ciężko będzie mi przetrwać te 3 tygodnie w niewiedzy