reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2021

Dziewczyny mam pytanie bo Wy jesteście na bieżąco z tematem ;) czy na samym początku w terminie @ mialyscie wrażenie, że zaraz dostaniecie @??? W sensie nawet nie bolu, ale tak jakby @ miał zaraz wyplynac, ale sprawdzacie A Tu nic :)
ja myślałam że jestem chora temperatura grubo ponad 37 i zawroty głowy. Brzuch mnie na okres nie bolał tak

reklama
ja myślałam że jestem chora temperatura grubo ponad 37 i zawroty głowy. Brzuch mnie na okres nie bolał tak
To tak jak ja. Od ponad tygodnia jest mi strasznie zimno. Cały czas bym chodziła w swetrach Ale temp nie mam. Trzy dni miałam biegunkę. I od trzech dni bardzo bolą mnie piersi. Żadnych innych objawów poza jeszcze ochotą na zagryzanie ostrego słodkim i kapustą kiszona dwa dni temu :)

To czekamy na twoje dwie kreski :) na pewno będzie dobrze :)
Dziewczyny w którym tc umowiliscie się na wizytę? U mnie się zacznie 7tc jak pójdę.
Pewnie ciężko będzie mi przetrwać te 3 tygodnie w niewiedzy
Ja mam wizytę jutro ale nie licze na wiele . Idę po ta heparynę , to będzie 5t6d i później po powrocie z nad morza idę 6t6d ale do innego lekarza - wtedy liczę na [emoji3531]

Ale właściwie boleć to mnie nie boli praktycznie w ogóle, ale mam takie uczucie, jak zawsze przed @, że dosłownie jak się jakoś gwałtownie ruszę, albo usiądę, to zaraz się zacznie, jakby @ czekal w przedsionku ;) już tak raz miałam, ale w ciąży poronionej i dlatego się tak boję i dopytuje:(
Rozumiem obawy, to jak najbardziej normalne. Myślę, że każda z nas je ma. To już moja 5 ciaza (jedną stracilam) i chyba tylko w pierwszej nie martwiłam się takimi rzeczami. Trzeba myśleć pozytywnie!

To tak jak ja. Od ponad tygodnia jest mi strasznie zimno. Cały czas bym chodziła w swetrach Ale temp nie mam. Trzy dni miałam biegunkę. I od trzech dni bardzo bolą mnie piersi. Żadnych innych objawów poza jeszcze ochotą na zagryzanie ostrego słodkim i kapustą kiszona dwa dni temu :)
Tak to pierwsza wizyta i już nie mogę się doczekać:)) też mi było zimno i biegunka 3 dni też była. Teraz jestem na etapie mdłości bardziej

To ja pójdę na pierwszą wizytę A Wy już będziecie na kolejnej 😂
Mowilyscie już komuś w rodzinie ?
U mnie się tylko mój M. Razem patrzymy na testy ;) zamierzam powiedzieć dopiero po wizycie :) o ile moja mama się wcześniej nie domyśli A ze mnie spora papla jest :)

To ja pójdę na pierwszą wizytę A Wy już będziecie na kolejnej 😂
Mowilyscie już komuś w rodzinie ?
U mnie się tylko mój M. Razem patrzymy na testy ;) zamierzam powiedzieć dopiero po wizycie :) o ile moja mama się wcześniej nie domyśli A ze mnie spora papla jest :)
Ja mówiłam tylko mężowi :) o pierwszej ciąży powiedziałam rodzinie jakoś w 14 tygodniu i teraz też raczej nie planuje wcześniej.

reklama
Do góry