ja myślałam że jestem chora temperatura grubo ponad 37 i zawroty głowy. Brzuch mnie na okres nie bolał takDziewczyny mam pytanie bo Wy jesteście na bieżąco z tematem czy na samym początku w terminie @ mialyscie wrażenie, że zaraz dostaniecie @??? W sensie nawet nie bolu, ale tak jakby @ miał zaraz wyplynac, ale sprawdzacie A Tu nic
reklama
To twoja pierwsza wizyta ? Ja celowo się tak umówiłam żeby nie jeździć potem zaraz za dwa tygodnie. A poza tym w tym czasie kończy mi się l4. Wiem że w 7 tc to na pewno będzie już wszystko widaćJa jestem na czwartek będzie 6 tydzień
To tak jak ja. Od ponad tygodnia jest mi strasznie zimno. Cały czas bym chodziła w swetrach Ale temp nie mam. Trzy dni miałam biegunkę. I od trzech dni bardzo bolą mnie piersi. Żadnych innych objawów poza jeszcze ochotą na zagryzanie ostrego słodkim i kapustą kiszona dwa dni temuja myślałam że jestem chora temperatura grubo ponad 37 i zawroty głowy. Brzuch mnie na okres nie bolał tak
Marta200x
Fanka BB :)
Ja mam wizytę jutro ale nie licze na wiele . Idę po ta heparynę , to będzie 5t6d i później po powrocie z nad morza idę 6t6d ale do innego lekarza - wtedy liczę na [emoji3531]To czekamy na twoje dwie kreski na pewno będzie dobrze
Dziewczyny w którym tc umowiliscie się na wizytę? U mnie się zacznie 7tc jak pójdę.
Pewnie ciężko będzie mi przetrwać te 3 tygodnie w niewiedzy
dadzi
Moderatorka
Rozumiem obawy, to jak najbardziej normalne. Myślę, że każda z nas je ma. To już moja 5 ciaza (jedną stracilam) i chyba tylko w pierwszej nie martwiłam się takimi rzeczami. Trzeba myśleć pozytywnie!Ale właściwie boleć to mnie nie boli praktycznie w ogóle, ale mam takie uczucie, jak zawsze przed @, że dosłownie jak się jakoś gwałtownie ruszę, albo usiądę, to zaraz się zacznie, jakby @ czekal w przedsionku już tak raz miałam, ale w ciąży poronionej i dlatego się tak boję i dopytuje
Tak to pierwsza wizyta i już nie mogę się doczekać) też mi było zimno i biegunka 3 dni też była. Teraz jestem na etapie mdłości bardziejTo tak jak ja. Od ponad tygodnia jest mi strasznie zimno. Cały czas bym chodziła w swetrach Ale temp nie mam. Trzy dni miałam biegunkę. I od trzech dni bardzo bolą mnie piersi. Żadnych innych objawów poza jeszcze ochotą na zagryzanie ostrego słodkim i kapustą kiszona dwa dni temu
Ja jutro 7t+2d i planuje wtedy iśćTo czekamy na twoje dwie kreski na pewno będzie dobrze
Dziewczyny w którym tc umowiliscie się na wizytę? U mnie się zacznie 7tc jak pójdę.
Pewnie ciężko będzie mi przetrwać te 3 tygodnie w niewiedzy
To ja pójdę na pierwszą wizytę A Wy już będziecie na kolejnej
Mowilyscie już komuś w rodzinie ?
U mnie się tylko mój M. Razem patrzymy na testy zamierzam powiedzieć dopiero po wizycie o ile moja mama się wcześniej nie domyśli A ze mnie spora papla jest
U mnie się tylko mój M. Razem patrzymy na testy zamierzam powiedzieć dopiero po wizycie o ile moja mama się wcześniej nie domyśli A ze mnie spora papla jest
Ja mówiłam tylko mężowi o pierwszej ciąży powiedziałam rodzinie jakoś w 14 tygodniu i teraz też raczej nie planuje wcześniej.To ja pójdę na pierwszą wizytę A Wy już będziecie na kolejnej
reklama
Jeanetttte
Fanka BB :)
Poradzcie co na pęcherz zaczyna mnie szczypac po toalecie lekarz w czwartek pije sok z zurawina
I jak tam? Ja myślę, że powinnaś pić duuuużo wody