reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Dziękuję, że pytasz[emoji8] jestem w końcu w szpitalu, mam krwiaka. Muszą też sprawdzić czy ciąża się rozwija czy tylko jest, bo jeszcze serduszko niw bije. Chociaz w sumie w pon bylam u lekarza i nawet zarodka nie było jeszcze widać:)
Trzymamy kciuki [emoji109][emoji109] ale jak widać jest na dobrej drodze skoro jest zarodek . Będzie dobrze , nie martw się [emoji3059][emoji3059]

reklama
Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że od 3 dni męczą mnie mdłości. Nie wymiotuje ale nie mogę dokończyć posiłku bo czuje jak mi stoi wszystko w gardle. Najbardziej rano po śniadaniu czuje sie niedobrze ale wczoraj to uczucie towarzyszyło mi do końca dnia. Jestem głodna a nie mogę jeść, jakbym musiała się zmuszać. I te sikanie w nocy.. Budzisz się bo boli pęcherz a okazuje się że jest tak mało że szkoda było wstawać i tak 4 razy w ciągu nocy. Muszę sobie chyba znaleźć jakieś zajęcie 🙄

received_335774460811331.jpeg

Witam wszystkie przyszłe mamy.Z nie śmiałością dołączam się do grupy mam majowych.Robilam wczoraj test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Z obliczeń z ostatniej @,którą mialam 08.08 wychodzi mi 15.05.2021 termin.A z kalkulatora ciazy wychodzi mi 4 tydzień+4 dni.Jestem mamą już 3 pociech.Nikola ma już 9 lat,Agatka ma 6 lat i moj rodzyneczek Filip ma 3 latka.Więc mam wesoło.A do lekarza na wizyte to dopiero mam się zamiar zapisać.Zobacz załącznik 1174051
Gratulacje jeden dzień różnicy między nami tylko że ja pierwsza ciąża i wszystko nowe i nieznane dla mnie

Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że od 3 dni męczą mnie mdłości. Nie wymiotuje ale nie mogę dokończyć posiłku bo czuje jak mi stoi wszystko w gardle. Najbardziej rano po śniadaniu czuje sie niedobrze ale wczoraj to uczucie towarzyszyło mi do końca dnia. Jestem głodna a nie mogę jeść, jakbym musiała się zmuszać. I te sikanie w nocy.. Budzisz się bo boli pęcherz a okazuje się że jest tak mało że szkoda było wstawać i tak 4 razy w ciągu nocy. Muszę sobie chyba znaleźć jakieś zajęcie 🙄
Jejku, to wstawanie w nocy to jest tragedia... Ja mam na dodatek strasznie sucho w gardle i pije i sikam i tak się kręci w kółko 😆
A co do mdłości to bardzo współczuję. Może jedz mało a często. Podobno pomagają migdały i imbir, ale nie sprawdziłam, bo ja mdłości nie mam.

🙂Na to wyglada,że co 3 lata.Ale tym razem z innym partnerem.Bo z mezem mi się nie układało i czeka mnie rozwód w styczniu.Nie wiem jak to wszystko przetrwam.Rozwód i walkę o dzieci.Narazie uciekam w wir pracy.I nie myśle o tym.

Witam wszystkie przyszłe mamy.Z nie śmiałością dołączam się do grupy mam majowych.Robilam wczoraj test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Z obliczeń z ostatniej @,którą mialam 08.08 wychodzi mi 15.05.2021 termin.A z kalkulatora ciazy wychodzi mi 4 tydzień+4 dni.Jestem mamą już 3 pociech.Nikola ma już 9 lat,Agatka ma 6 lat i moj rodzyneczek Filip ma 3 latka.Więc mam wesoło.A do lekarza na wizyte to dopiero mam się zamiar zapisać.Zobacz załącznik 1174051
Gratulacje 😊 Ja też mam 2 córki i mamy cichą nadzieję na syna. Zastanawiam się czy faktycznie inaczej się czujemy w zależności od płci? Jak to u Ciebie było?

reklama
Do góry