reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Witajcie Dziewczyny,
mam nadzieję, że ponownie zasilę grono Majówek, po raz pierwszy w 2014 roku :)
Testy pozytywne już z 30 sierpnia w dzień spodziewanej miesiączki.
Miałam objawy jak przy pierwszej ciąży ciągła senność i przesypianie pół dnia stąd moje podejrzenie i testowanie. Pierwszą wizytę miałam 1.09 baardzo wcześnie ale już było widać na USG 3mm pęcherzyk ciążowy. Beta z zeszłego czwartku 340 jutro idę zrobić powtórnie. Kolejna wizyta u gina dokładnie za tydzień.
Termin z aplikacji: 8 maja

reklama
Dziewczyny polecieć jakiś dobry to ok do twarzy bez alkoholu i tych wszystkich kwasów i balsam do skóry suchej? Strasznie mam suchą skórę na nogach

Rozumiem, ale ja naprawdę nie mam z kim dziecka zostawić. To nie wygladalo tak jak w poprzedniej ciąży, czyli skrzepy plus troche krwi. Wtedy wlasnie krwiak mi sie wylal. Teraz nie wiem co to, ale cos jest nie tak. Jak coś zostało może duphaston mi pomoże. W czwartek ide do lekarza, zobacze czy coś tam zostało. Dziękuję za wsparcie😌
Jak się czujesz?

Dzięki:) pierwsza ciąża:) ja myślałam że jestem chora gorączkę miałam i bol miesni A tu taka niespodzianka.. A ja się tyle najadłam tabletek na gorączkę
Nie martw się, nie Ty pierwsza w niewiedzy brałam leki w ciąży. Ja w pierwszej się uchlalam na Sylwka a tyd później okazało się że jestem w ciąży.

reklama
Do góry