reklama
Hej polecisz jakiegoś fajnego i dobrego ginekologa? Najlepiej z dobrym sprzetem we WroZ jakiej części jesteś wro?
KundaKunda
Fanka BB :)
Neutrogena balsam do ciała. Dla mnie nr 1, super nawilżaDziewczyny polecieć jakiś dobry to ok do twarzy bez alkoholu i tych wszystkich kwasów i balsam do skóry suchej? Strasznie mam suchą skórę na nogach
Mimi1987
Teraz przezpochwowo, ale przy pierwszej ciąży - 12 lat temu miałam przez brzuch od początku, ginekolog powiedział, że jestem szczupła i będzie ładnie widać niestety teraz to się zmieniłoPrawdopodobnie zadam głupie pytanie: jakie usg robił wam ginekolog podczas badania (potwierdzenie ciazy) Do tej pory myślałam że robi się na początku transwaginalne, ale moje koleżanki miały tylko przez powłoki brzuszne (nie wiem tylko w którym tygodniu poszły na pierwsze badanie) i jak to jest?
felistek
Aktywna w BB
Witam wszystkie przyszłe mamy.Z nie śmiałością dołączam się do grupy mam majowych.Robilam wczoraj test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Z obliczeń z ostatniej @,którą mialam 08.08 wychodzi mi 15.05.2021 termin.A z kalkulatora ciazy wychodzi mi 4 tydzień+4 dni.Jestem mamą już 3 pociech.Nikola ma już 9 lat,Agatka ma 6 lat i moj rodzyneczek Filip ma 3 latka.Więc mam wesoło.A do lekarza na wizyte to dopiero mam się zamiar zapisać.
Chce_byc_mama_wielu
Dziękuję, że pytasz jestem w końcu w szpitalu, mam krwiaka. Muszą też sprawdzić czy ciąża się rozwija czy tylko jest, bo jeszcze serduszko niw bije. Chociaz w sumie w pon bylam u lekarza i nawet zarodka nie było jeszcze widaćJak się czujesz?
Mimi1987
Witaj ☺ Wychodzi na to, że co 3 lata przybywa Ci nowy Skarb! Super!Witam wszystkie przyszłe mamy.Z nie śmiałością dołączam się do grupy mam majowych.Robilam wczoraj test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Z obliczeń z ostatniej @,którą mialam 08.08 wychodzi mi 15.05.2021 termin.A z kalkulatora ciazy wychodzi mi 4 tydzień+4 dni.Jestem mamą już 3 pociech.Nikola ma już 9 lat,Agatka ma 6 lat i moj rodzyneczek Filip ma 3 latka.Więc mam wesoło.A do lekarza na wizyte to dopiero mam się zamiar zapisać.Zobacz załącznik 1174051
Mimi1987
Widzisz, jest cały czas nadzieja!! Ale się cieszę!! Trzymam kciuki żebu wszystko było dobrze!!Dziękuję, że pytasz jestem w końcu w szpitalu, mam krwiaka. Muszą też sprawdzić czy ciąża się rozwija czy tylko jest, bo jeszcze serduszko niw bije. Chociaz w sumie w pon bylam u lekarza i nawet zarodka nie było jeszcze widać
Ania95
@Martynka90 wspieram
reklama
Widzisz co ciąża to inaczej i widać że krwiak też różnie może się objawiać. Trzymam kciuki żeby fasolka się dobrze rozwijała i żeby wszystko się dobrze skończyło!Dziękuję, że pytasz jestem w końcu w szpitalu, mam krwiaka. Muszą też sprawdzić czy ciąża się rozwija czy tylko jest, bo jeszcze serduszko niw bije. Chociaz w sumie w pon bylam u lekarza i nawet zarodka nie było jeszcze widać