reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Prawdopodobnie zadam głupie pytanie: jakie usg robił wam ginekolog podczas badania (potwierdzenie ciazy) Do tej pory myślałam że robi się na początku transwaginalne, ale moje koleżanki miały tylko przez powłoki brzuszne (nie wiem tylko w którym tygodniu poszły na pierwsze badanie) i jak to jest?
Teraz przezpochwowo, ale przy pierwszej ciąży - 12 lat temu miałam przez brzuch od początku, ginekolog powiedział, że jestem szczupła i będzie ładnie widać 😉 niestety teraz to się zmieniło 😆😆:p

Witam wszystkie przyszłe mamy.Z nie śmiałością dołączam się do grupy mam majowych.Robilam wczoraj test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Z obliczeń z ostatniej @,którą mialam 08.08 wychodzi mi 15.05.2021 termin.A z kalkulatora ciazy wychodzi mi 4 tydzień+4 dni.Jestem mamą już 3 pociech.Nikola ma już 9 lat,Agatka ma 6 lat i moj rodzyneczek Filip ma 3 latka.Więc mam wesoło.A do lekarza na wizyte to dopiero mam się zamiar zapisać. 15996328834902212823845746537378.jpg

Witam wszystkie przyszłe mamy.Z nie śmiałością dołączam się do grupy mam majowych.Robilam wczoraj test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Z obliczeń z ostatniej @,którą mialam 08.08 wychodzi mi 15.05.2021 termin.A z kalkulatora ciazy wychodzi mi 4 tydzień+4 dni.Jestem mamą już 3 pociech.Nikola ma już 9 lat,Agatka ma 6 lat i moj rodzyneczek Filip ma 3 latka.Więc mam wesoło.A do lekarza na wizyte to dopiero mam się zamiar zapisać.Zobacz załącznik 1174051
Witaj ☺ Wychodzi na to, że co 3 lata przybywa Ci nowy Skarb! 😁 Super!

Dziękuję, że pytasz😘 jestem w końcu w szpitalu, mam krwiaka. Muszą też sprawdzić czy ciąża się rozwija czy tylko jest, bo jeszcze serduszko niw bije. Chociaz w sumie w pon bylam u lekarza i nawet zarodka nie było jeszcze widać:)
Widzisz, jest cały czas nadzieja!! Ale się cieszę!! Trzymam kciuki żebu wszystko było dobrze!! 😊

reklama
Dziękuję, że pytasz😘 jestem w końcu w szpitalu, mam krwiaka. Muszą też sprawdzić czy ciąża się rozwija czy tylko jest, bo jeszcze serduszko niw bije. Chociaz w sumie w pon bylam u lekarza i nawet zarodka nie było jeszcze widać:)
Widzisz co ciąża to inaczej i widać że krwiak też różnie może się objawiać. Trzymam kciuki żeby fasolka się dobrze rozwijała i żeby wszystko się dobrze skończyło!♥️💪

Do góry