reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Prawdopodobnie zadam głupie pytanie: jakie usg robił wam ginekolog podczas badania (potwierdzenie ciazy) Do tej pory myślałam że robi się na początku transwaginalne, ale moje koleżanki miały tylko przez powłoki brzuszne (nie wiem tylko w którym tygodniu poszły na pierwsze badanie) i jak to jest?
Teraz przezpochwowo, ale przy pierwszej ciąży - 12 lat temu miałam przez brzuch od początku, ginekolog powiedział, że jestem szczupła i będzie ładnie widać 😉 niestety teraz to się zmieniło 😆😆:p

Witam wszystkie przyszłe mamy.Z nie śmiałością dołączam się do grupy mam majowych.Robilam wczoraj test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Z obliczeń z ostatniej @,którą mialam 08.08 wychodzi mi 15.05.2021 termin.A z kalkulatora ciazy wychodzi mi 4 tydzień+4 dni.Jestem mamą już 3 pociech.Nikola ma już 9 lat,Agatka ma 6 lat i moj rodzyneczek Filip ma 3 latka.Więc mam wesoło.A do lekarza na wizyte to dopiero mam się zamiar zapisać. 15996328834902212823845746537378.jpg

Witam wszystkie przyszłe mamy.Z nie śmiałością dołączam się do grupy mam majowych.Robilam wczoraj test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Z obliczeń z ostatniej @,którą mialam 08.08 wychodzi mi 15.05.2021 termin.A z kalkulatora ciazy wychodzi mi 4 tydzień+4 dni.Jestem mamą już 3 pociech.Nikola ma już 9 lat,Agatka ma 6 lat i moj rodzyneczek Filip ma 3 latka.Więc mam wesoło.A do lekarza na wizyte to dopiero mam się zamiar zapisać.Zobacz załącznik 1174051
Witaj ☺ Wychodzi na to, że co 3 lata przybywa Ci nowy Skarb! 😁 Super!

Dziękuję, że pytasz😘 jestem w końcu w szpitalu, mam krwiaka. Muszą też sprawdzić czy ciąża się rozwija czy tylko jest, bo jeszcze serduszko niw bije. Chociaz w sumie w pon bylam u lekarza i nawet zarodka nie było jeszcze widać:)
Widzisz, jest cały czas nadzieja!! Ale się cieszę!! Trzymam kciuki żebu wszystko było dobrze!! 😊

reklama
Dziękuję, że pytasz😘 jestem w końcu w szpitalu, mam krwiaka. Muszą też sprawdzić czy ciąża się rozwija czy tylko jest, bo jeszcze serduszko niw bije. Chociaz w sumie w pon bylam u lekarza i nawet zarodka nie było jeszcze widać:)
Widzisz co ciąża to inaczej i widać że krwiak też różnie może się objawiać. Trzymam kciuki żeby fasolka się dobrze rozwijała i żeby wszystko się dobrze skończyło!♥️💪

Do góry