Agnieszka19m
Fanka BB :)
Pod koniec maja robiłam te wszystkie różyczki hiv hcv myślicie że będę musiała powtarzać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na kiedy ci wyliczyło termin ?Też mi tak FLO pokazuje
W poniedziałek mam pierwszą wizytę u ginekologa. Bety nie robiłam i nie planuję.
Mam ten sam problem, ale niektóre i tak według mnie będą do powtórki np toksoplazmoza, bo w między czasie można bylo ją złapać raczej się nastawiam, że kolejny raz zapłacę za to samo. Na początku ciąży bez sensu mi się wydaje robienie testu na hiv skoro tak samo jak Ty robiłam 2-3 miesiące temu Ale i tak ostatnie słowo będzie należało do lekarza.Pod koniec maja robiłam te wszystkie różyczki hiv hcv myślicie że będę musiała powtarzać?
Flo mi coś świruje i nie wylicza, ale inne aplikacje na 11-12 maja, ale poczekam co powie lekarzTo na kiedy ci wyliczyło termin ?
Super ! Idziesz w czwartek powtórzyć?Ja też już mam wyniki bety!
24 dc, beta 287,50
normy takie same jak @Marta200x [gratulacje ]
Progesteron 43,50
Normy: Ciąża 1.trymestr : 11.00 - 44.30
Ciąża 2.trymestr : 25.40 - 83.30
Ciąża 3.trymestr : 58.70 - 214.00
Dziewczyny - nie jest on za wysoki ???
@Foka_szara ja akurat mam zalecenie od lekarza do badania bety przez moją trombofilię. Od owu biorę heparynę 0,4, a teraz ma mi zapisać 0,6. Wiadomo, że wolałabym spokojnie czekać, nie stresować się i nie wydawać kasy na to wszystko
Według moich aplikacji też mam termin na 11 lub 12 maj.Flo mi coś świruje i nie wylicza, ale inne aplikacje na 11-12 maja, ale poczekam co powie lekarz
Tak. Już dodzwoniłam się do koordynatorki medycznej. Kazała iść w czwartek na sprawdzenie przyrostu i dopiero wtedy prześle mi kod na nową receptę. Powiedziała też, że progesteron im większy tym lepszy, więc mam nie patrzeć na tę górną granicę. Wizyta pewnie w przyszłym tygodniu, jeszcze nie mam terminu, czekamy na czwartekSuper ! Idziesz w czwartek powtórzyć?
Ja chyba też w czwartek zrobię progesteron tyle że moja nowa lekarka w ogóle bety nie kazala robić więc progesteron też pewnie ja nie zainteresuje ... [emoji17][emoji17]