reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ja dzisiaj 24 dc, kreska ciemnieje. Więcej testow nie robię 🤣 o 8 idę zbadać betę, przy okazji zrobię progesteron. Co jeszcze polecacie zbadać przed wizytą u lekarza? TSH? Czy lepiej czekać co on poradzi zbadać?
Poprzednim razem tez tak wcześnie poszłam na betę i uważam, że na tym etapie to tylko strata pieniędzy. Tylko stresu się najadlam i kolejne 2 tygodnie chodziłam jak zbity pies ;) chwilę spokoju dało badanie u ginekologa, ale i ta happy endu nie było. Dlatego teraz na betę idę duuuzo późnej.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć. Ja po wizycie i trochę sie wkurzylam. Przez 2 tygodnie nie mialam ubezpieczenia ale od 1 września przeszlam na ubezpieczenie męża, a w systemie dalej pokazuje na czerwono. I przez to na wizycie dowiedzialam sie jedynie ze wszystko ok. Termin przesunal sie na 30.04. Mam się zglosic za 2tygodnie tylko najpierw musze wyjasnic sprawe z ubezpieczeniem żeby lekarz mogl mnie skierowac na badania i dopiero wtedy zalozy mi karte ciazy🤔 ehh, juz z tego wszystkiego nawet nie zapytalam czy serduszko już bije😔

Rozumiem, ale ja naprawdę nie mam z kim dziecka zostawić. To nie wygladalo tak jak w poprzedniej ciąży, czyli skrzepy plus troche krwi. Wtedy wlasnie krwiak mi sie wylal. Teraz nie wiem co to, ale cos jest nie tak. Jak coś zostało może duphaston mi pomoże. W czwartek ide do lekarza, zobacze czy coś tam zostało. Dziękuję za wsparcie😌

Rozumiem, ale ja naprawdę nie mam z kim dziecka zostawić. To nie wygladalo tak jak w poprzedniej ciąży, czyli skrzepy plus troche krwi. Wtedy wlasnie krwiak mi sie wylal. Teraz nie wiem co to, ale cos jest nie tak. Jak coś zostało może duphaston mi pomoże. W czwartek ide do lekarza, zobacze czy coś tam zostało. Dziękuję za wsparcie😌
To chociaż staraj się oszczędzać i lez na.ile tylko dziecko Ci pozwoli.

Trzymam kciuki, żeby jednak to krwawienie nie zagrażało fasolce! Musi być dobrze :)

Mialam identycznie - przy tabletkach anty cera mi sie piekna zrobila, po odstawieniu taki tradzik jakiego nigdy nie mialam... Skonczylo sie na antybiotyku i masciach, bo nie moglam sobie z tym poradzic...
U mnie też niestety cera bardzo kiepska tzn. teraz jest już troszkę lepiej ale 2 tygodnie temu mniej więcej w terminie miesiączki to była masakra ;/

Rozumiem, ale ja naprawdę nie mam z kim dziecka zostawić. To nie wygladalo tak jak w poprzedniej ciąży, czyli skrzepy plus troche krwi. Wtedy wlasnie krwiak mi sie wylal. Teraz nie wiem co to, ale cos jest nie tak. Jak coś zostało może duphaston mi pomoże. W czwartek ide do lekarza, zobacze czy coś tam zostało. Dziękuję za wsparcie[emoji18]
Dużo wyooczywaj i bez stresu . Będzie dobrze :)
Ja dziś byłam na pierwszej becie i czekam do 15stej. A w czwartek powtórka . Boje się ...

reklama
Dziś mam 14 albo 16dpo . Raczej 14 bo wtedy wyszedł mooocny pozytyw na owu.wiec jak zaznaczylam wg owulacji to w aplikacji FLO pokazuje mi dziś 4t7d
Też mi tak FLO pokazuje ;)
W poniedziałek mam pierwszą wizytę u ginekologa. Bety nie robiłam i nie planuję.

Do góry