reklama
Tsh warto zawsze sprawdzić bo przy ciąży potrafi szybko urosnąć jeśli się ma problemy z tarczyca. Wydaje mi się że na ta pierwsza wizyte to nic więcej nie potrzeba bo lekarz się głównie będzie opierał na USG i na kolejną wizytę sam pewnie zleci już jakieś badania. Tak myślęJa dzisiaj 24 dc, kreska ciemnieje. Więcej testow nie robię o 8 idę zbadać betę, przy okazji zrobię progesteron. Co jeszcze polecacie zbadać przed wizytą u lekarza? TSH? Czy lepiej czekać co on poradzi zbadać?
Mimi1987
Fanka BB :)
Tak mi przykro... <przytul>. Pojechałaś na IP? Moze jeszcze nie wszystko stracone? Czasem są krawienia, a ciąża się utrzymuje...Ja pewnie się będę żegnać. Był pecherzyk z całkiem żółtym, dostalam duphaston, dużo odpoczywać. Nie zdążyłam tego wcielić. Krwawie
Ania95
Jest mi bardzo przykro, może ustanie. Musisz obserwować, dużo sił ❤Ja pewnie się będę żegnać. Był pecherzyk z całkiem żółtym, dostalam duphaston, dużo odpoczywać. Nie zdążyłam tego wcielić. Krwawie
Mimi1987
Dokładnie taki zestaw badań zrobiłam przed pierwszą wizytą tsh w zestawie z ft4 jedynie, ale ja juz mialam wczesniej stwierdzone problemy z tarczycaJa dzisiaj 24 dc, kreska ciemnieje. Więcej testow nie robię o 8 idę zbadać betę, przy okazji zrobię progesteron. Co jeszcze polecacie zbadać przed wizytą u lekarza? TSH? Czy lepiej czekać co on poradzi zbadać?
Agnieszka19m
Myślicie że.jak mam TSH z czerwca to robić przed wizytą?
Szałwia88
Myślę że warto zrobić glukoze.mi np zrobiło bo było przy tsh w zestawie badać i wyszła 98 i już lekarz mi zaznaczył że jak przy następnym będzie nie TAK A powinna w ciąży być do 92 to już mnie wyśle na krzywą.
Martynka90 nie żegnaj się tylko do szpitala i walcz to nie musi być źle. Na innym forum byłam kiedyś i były takie przypadki A z dzieckiem było ok.
Martynka90 nie żegnaj się tylko do szpitala i walcz to nie musi być źle. Na innym forum byłam kiedyś i były takie przypadki A z dzieckiem było ok.
Mimi1987
Mi od lipca do sierpnia w 4+5tc tsh urosło z 1,51 do 2,34, pomimo brania tabletek. Więc mysle ze warto zrobic swieze badania. W ciazy tsh moze szalec.Myślicie że.jak mam TSH z czerwca to robić przed wizytą?
Jak mówią dziewczyny do szpitala! Moja przyjaciółka na początku ciąży ok 7 tyg dostała krwotoku była pewna że to koniec A to był krwiak. Teraz jest w 28 tc. Jestem z Tobą i mam.nadzieje ze to nie najgorszeJa pewnie się będę żegnać. Był pecherzyk z całkiem żółtym, dostalam duphaston, dużo odpoczywać. Nie zdążyłam tego wcielić. Krwawie
reklama
Foka_szara
Przepraszam, że zapytam ale jaki kolor ma krwawienie? Może jeszcze nic straconego, bo krwawienia się zdarzająJa pewnie się będę żegnać. Był pecherzyk z całkiem żółtym, dostalam duphaston, dużo odpoczywać. Nie zdążyłam tego wcielić. Krwawie