reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ja dzisiaj 24 dc, kreska ciemnieje. Więcej testow nie robię 🤣 o 8 idę zbadać betę, przy okazji zrobię progesteron. Co jeszcze polecacie zbadać przed wizytą u lekarza? TSH? Czy lepiej czekać co on poradzi zbadać?

Załączniki

• 610E5D2E-5228-4C63-8EEF-B176BC702497.jpeg
    610E5D2E-5228-4C63-8EEF-B176BC702497.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Ja dzisiaj 24 dc, kreska ciemnieje. Więcej testow nie robię 🤣 o 8 idę zbadać betę, przy okazji zrobię progesteron. Co jeszcze polecacie zbadać przed wizytą u lekarza? TSH? Czy lepiej czekać co on poradzi zbadać?
😍 Tsh warto zawsze sprawdzić bo przy ciąży potrafi szybko urosnąć jeśli się ma problemy z tarczyca. Wydaje mi się że na ta pierwsza wizyte to nic więcej nie potrzeba bo lekarz się głównie będzie opierał na USG i na kolejną wizytę sam pewnie zleci już jakieś badania. Tak myślę 😊

Dokładnie taki zestaw badań zrobiłam przed pierwszą wizytą 🙂 tsh w zestawie z ft4 jedynie, ale ja juz mialam wczesniej stwierdzone problemy z tarczyca 😉

Myślę że warto zrobić glukoze.mi np zrobiło bo było przy tsh w zestawie badać i wyszła 98 i już lekarz mi zaznaczył że jak przy następnym będzie nie TAK A powinna w ciąży być do 92 to już mnie wyśle na krzywą.

Martynka90 nie żegnaj się tylko do szpitala i walcz to nie musi być źle. Na innym forum byłam kiedyś i były takie przypadki A z dzieckiem było ok.

Ja pewnie się będę żegnać. Był pecherzyk z całkiem żółtym, dostalam duphaston, dużo odpoczywać. Nie zdążyłam tego wcielić. Krwawie😭😭😭
Jak mówią dziewczyny do szpitala! Moja przyjaciółka na początku ciąży ok 7 tyg dostała krwotoku była pewna że to koniec A to był krwiak. Teraz jest w 28 tc. Jestem z Tobą i mam.nadzieje ze to nie najgorsze

reklama
Do góry