reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

A więc tak.
Termin mam na 09.05.2021r.
Przepisał mi leki i mam brać luteinę, a później duphaston. Dostałam karteczkę z badaniami, które muszę zrobić. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.

Wg miesiączki mam 5t2d więc powiedział, że raczej nic nie będzie widać ale suprise - było serduszko ❤️😍

Zobacz załącznik 1173312
A to kółko to ciałko żółte a obok biego gdzieś zarodek? 😅 bo ja się nie znam na tym😂

reklama
Jeszcze nie wiem czy będę kwietniowa czy majowa, więc piszę i tu.
6+3
Jest serduszko :) nie dostałam jeszcze terminu porodu, na razie kartę ciąży
Na badaniu było widać lepiej niż na zdjęciu, tutaj praktycznie dziecka nie widać (oni normalnie zdjęć na wizycie ginekologicznej nie drukują, tylko typowo na usg), to okrągłe to chyba ciałko żółte, po prawej dzidziuś ale na zdjęciu nie widać :p Przytyłam niecały kg w 2 tyg, ogółem spodni nie noszę ale w spódnicach w talii mi ciaśniej. Też tak macie? :pZobacz załącznik 1173283
Super ! Dajesz mi nadzieję że może i u mnie będzie coś w czwartek widać 😁

A więc tak.
Termin mam na 09.05.2021r.
Przepisał mi leki i mam brać luteinę, a później duphaston. Dostałam karteczkę z badaniami, które muszę zrobić. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.

Wg miesiączki mam 5t2d więc powiedział, że raczej nic nie będzie widać ale suprise - było serduszko ❤️😍

Zobacz załącznik 1173312
Wspaniale U mnie też z apki 5 z kawałkiem zależy gdzie chciałabym też coś zobaczyć. Lekarze to od razu ze raczej nic nie będzie widać w 1 ciazy też tak miałam A serduszko już bilo

Na cere tradzikowa cynk w tabletkach pomaga i mi bardzo pomogl kolagen naturalny jednej z firm do najtanszych nie zalezy ale starcza na pol roku przy codziennym uzytkowaniu. Cera juz po tygodniu zupelnie inna. I zmarszki wygladza ja jestem zadowlona [emoji846]
No ja niestety zaraz za starania się wzięłam to już nie jeździłam po lekarzach. Oczyszczam ja jak mogę ale jest taka.tlusta teraz że masakra. A może macie dziewczyny właśnie jakieś sprawdzone kosmetyki na taką.problematyczna skórę? Ja wstyd się przyznać ale jakoś nigdy nie mocno o twarz nie dbalam. Krem jak kupię to użyje tydzień i leży w szufladzie [emoji2356]

reklama
Mnie też wysyłało na twarzy, głównie na czole. Takie małe krostki, a tyle z nimi walczyłam:(
Też mam na czole takie małe krostki jakby kaszaki. Rozeszly mi się na boki nawet. Dermatolog mówiła że to od słońca Ale nic mądrego nie przepisała ze względu na starania.
Piękne macie te zdjęcia usg :)
Ja testuje w niedzielę:)

Do góry