reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Słuchajcie mam pytanko, czy któraś z was prowadziła już ciąże w enel med? :) jestem ciekawa opinii

reklama
A ja odpoczywam i czekam do wizyty 15.09 (7t2d) myślę że już coś zobaczę więcej ❤
A tak to dziewczyny mam takiego lenia że siedze cały dzień sama w mieszkaniu i znam już na pamięć program telewizyjny 🤣 u mnie sluz to dopiero niedawno sie zaczął pojawiać bo tak miałam sucho ale raczej wodnisty, nie jest go też jakoś przesadnie dużo 😌 a tak to, coraz mniej mnie bolą plecy, cycki najgorzej rano a w ciągu dnia nie , za to zauważam że wyskakują mi krostki na twarzy a już dobre 3 lata odkąd mam ładna cerę , dzięki terapii na trądzik. Miało się już nic nigdy nie odnowić hm 🤔
Brzuch nie boli, czasem zakuje w boku wieczorami. Jestem więc spokojna ale niecierpliwa do następnej wizyty 😊

A ja odpoczywam i czekam do wizyty 15.09 (7t2d) myślę że już coś zobaczę więcej ❤
A tak to dziewczyny mam takiego lenia że siedze cały dzień sama w mieszkaniu i znam już na pamięć program telewizyjny 🤣 u mnie sluz to dopiero niedawno sie zaczął pojawiać bo tak miałam sucho ale raczej wodnisty, nie jest go też jakoś przesadnie dużo 😌 a tak to, coraz mniej mnie bolą plecy, cycki najgorzej rano a w ciągu dnia nie , za to zauważam że wyskakują mi krostki na twarzy a już dobre 3 lata odkąd mam ładna cerę , dzięki terapii na trądzik. Miało się już nic nigdy nie odnowić hm 🤔
Brzuch nie boli, czasem zakuje w boku wieczorami. Jestem więc spokojna ale niecierpliwa do następnej wizyty 😊
Mnie też wysyłało na twarzy, głównie na czole. Takie małe krostki, a tyle z nimi walczyłam:(

Ja na temat trądziku to się nawet nie wypowiem. Mam mega problem z tym.a już stara baba jestem. Oprócz twarzy to jeszcze plecy i dekolt. Strasznie to wpływa na moje samopoczucie
Rozumiem Cię doskonale, walczyłam z tym 5 lat. To co teraz mi wyszło szybko się goi i nie zostają na szczęście ślady, teraz to muszą być hormony.

Kilka.lat temu brałam antybiotyk i było lepeij ale teraz z wiadomych względów nie chciałam się faszerować. Na studiach tysiące masci. od tego sie nie umiera, ale dołująca choroba.

Zazdroszczę wam, że macie "swoich" lekarzy, a ja muszę szukać kogoś nowego. Moja była pani doktor to tylko kasę umie liczyć i nawet przed wizytą nie przeczyta co jest w historii choroby więc muszę teraz szukać kogoś nowego, bo już mi za bardzo ciśnienie podnosi. Mam wrażenie, że u mnie więc mieście lekarze ginekolodzy większość to konowały (opowieści koleżanek) Szukałyście w Internecie czy ktoś wam polecił danego lekarza?

reklama
Zazdroszczę wam, że macie "swoich" lekarzy, a ja muszę szukać kogoś nowego. Moja była pani doktor to tylko kasę umie liczyć i nawet przed wizytą nie przeczyta co jest w historii choroby więc muszę teraz szukać kogoś nowego, bo już mi za bardzo ciśnienie podnosi. Mam wrażenie, że u mnie więc mieście lekarze ginekolodzy większość to konowały (opowieści koleżanek) Szukałyście w Internecie czy ktoś wam polecił danego lekarza?
Ja już nie wierzę w opinie w Internecie. W ciąży poronionej chodziłam do lekarki z super opiniami a jej zachowanie nie było profesjonalne w sytuacji która mnie spotkala

Do góry