reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

To ja sobie właśnie ja ściągnęłam 😁 mi pokazuje dzisiaj 5t 6d. Ale ja nie wiem kiedy była owulacja bo nie miałam sluzu plodnego A testów też nie robiłam.
Ja brałam nawet wiesiolek i też nie bylo jakoś mokro ale się udało, ja akurat testy robiłam i 14dc musiała być u mnie owulacja , za to druga część cyklu to już wgl susza.

reklama
To ja sobie właśnie ja ściągnęłam 😁 mi pokazuje dzisiaj 5t 6d. Ale ja nie wiem kiedy była owulacja bo nie miałam sluzu plodnego A testów też nie robiłam.
No u mnie też wychodzi 5t 6d, bo OM 25.07 i zakładam cykle 28 dniowe, ale tak naprawdę nie mam pojęcia jakiej długości mam cykle, bo po porodzie miałam tylko jedną miesiączkę i drugiej już nie doczekałam :) więc szczerze mówiąc też nie mam zielonego pojęcia kiedy była owulacja.

Ktoś też pytał o temperaturę -> tu niestety nie pomogę, bo nie mierzyłam.

Ja brałam nawet wiesiolek i też nie bylo jakoś mokro ale się udało, ja akurat testy robiłam i 14dc musiała być u mnie owulacja , za to druga część cyklu to już wgl susza.
Ja robiła w pierwszym cyklu ale się wkurzyłam bo wtedy kiedy był.sluz plodny to wychodziły negatywny ale w sumie za pierwszym podejściem nie wyszło A teraz brak sluzu więc byłam.pewna że niż z tego A tu Pyk😁

Ja prywatnie. Mam pakiet w Luxmed. Biorę dawkę euthyrox 88. Martwie się bardzo bo jeśli test wyszedł mi 21 sierpnia z bardzo mocnymi kreskami to jak to możliwe że dopiero 5 tydzień jest teraz? Kurcze a jak to tylko puste jajo? Betehcg robiłam w sobotę 28 sierpnia i miała wynik 6300
A kiedy miałaś pierwszy dzień miesiaczki? Od tego się liczy ;)

Ja prywatnie. Mam pakiet w Luxmed. Biorę dawkę euthyrox 88. Martwie się bardzo bo jeśli test wyszedł mi 21 sierpnia z bardzo mocnymi kreskami to jak to możliwe że dopiero 5 tydzień jest teraz? Kurcze a jak to tylko puste jajo? Betehcg robiłam w sobotę 28 sierpnia i miała wynik 6300
Tez mam ten pakiet . Posłuchaj ja tez zrobilam test 21 sierpnia i mialam taka kreskę. Zdj dołączam to był mój pierwszy test. Mam wszystko wpisane w aplikacji. Za trzy dni powtórzyłam i miałam dwie grube kreski. Teraz myślę że Ty jesteś w 6 tyg ciąży a nie w 5. Tydzień przede mną miałaś owulacje. U mnie był stosunek 8 sierpnia a u Ciebie 1. Robiłaś betę po 72h ?

Załączniki

• IMG_20200821_074731.jpg
    IMG_20200821_074731.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 82
  • IMG_20200830_105344.jpg
    IMG_20200830_105344.jpg
    748,9 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Kiedy mi doradzacie iść do lekarza 10 czy 14 września? Kusi mnie ten dziesiąty 🤣
Ja planuje 14. W każdym razie 14.09 zadzwonię do lekarza i się spróbuje umówić albo mnie wtedy przyjmie albo nie :) Ale chyba mamy 'podobnego lekarza" bo mój też przyjmuje tylko z poniedziałki i czwartki. 10.09 się wydaje trochę wcześnie. Ja i tak będę wtedy na wakacjach więc najwcześniej mogę 14.09 iść ale Ty jak chcesz :) wiem, że to czekanie jest najgorsze :D

Do góry