reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Kurcze, temp mi spadła ;/ w dzień 36.1, 36.4 ;( to niedobrze, prawda? A tak przez ostatnie dwa tyg miałam ok37.
Chce_byc_mama_wielu
Z różnicy wieku nieOoo to Ci się mała różnica pomiędzy dziećmi szykuje masz trochę stres z tego tytułu ??? Ja myślałam, że mam bardzo małą różnicę i mnie to trochę stresuję jak sobie poradzę itp, ale mój młody 17.09 już 9 miesięcy skończy i jak wszystko dobrze pójdzie to będzie miał rok i cztery miesiące w momencie narodzin rodzeństwa
Ja Ci nic nie podpowiem bo nie mierzylam nigdy więc się nie orientuje. Ale odgon źle myśli! Musi być wszystko dobrzeKurcze, temp mi spadła ;/ w dzień 36.1, 36.4 ;( to niedobrze, prawda? A tak przez ostatnie dwa tyg miałam ok37.
Chce_byc_mama_wielu
Ja mam 11 września, ale chyba zarodka nie zobaczę, a tym bardziej serduszka, bo za wcześnie u mnie będzie według moich obliczeń9 września mam wizytę mam nadzieję że już coś zobaczę
Mejb
Zaangażowana w BB
Ja 14 września i już się nie mogę doczekać.. chce wiedzieć że wszystko będzie dobrze, ale chyba też nie będzie widać serduszka. U mnie to będzie 5t+5dni.Ja mam 11 września, ale chyba zarodka nie zobaczę, a tym bardziej serduszka, bo za wcześnie u mnie będzie według moich obliczeń
szarcia
06.2009/01.2011
Pęcherzyk 1,61cm. Martwię się czy wszystko w porządku. Jedyny dzień w jakim działaliśmy to 1 sierpnia. Lekarz kazał mi przyjść 24 września, ale dał mi już wszystkie skierowanie na badania.
Ja wiem że u mnie musiała być owulacja 8 lub 9 sierpnia , u lekarza byłam we wtorek i też był dopiero pęcherzyk. U Ciebie faktycznie byłby już 7t ale może wychodzić młodsza o 2 tygodnie i mieści się to w normie. Do zapłodnienia nie musiało wcale dojść 1sierpnia tylko okpóźniej bo plemnik jest w stanie przetrwac nawet 3-4dni. A zmierzył Ci pecherzyk?
Ja mazowieckie
Szałwia88
Moja temperatura nigdy nie doszła do 37 był w między 36.5-36.7 po teście przestalam mierzyć. Mierzy się tylko rano wtedy jest najniższaKurcze, temp mi spadła ;/ w dzień 36.1, 36.4 ;( to niedobrze, prawda? A tak przez ostatnie dwa tyg miałam ok37.
reklama
Chce_byc_mama_wielu
To rano jakos mam 37 stopniMoja temperatura nigdy nie doszła do 37 był w między 36.5-36.7 po teście przestalam mierzyć. Mierzy się tylko rano wtedy jest najniższa