reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

To ja sobie właśnie ja ściągnęłam 😁 mi pokazuje dzisiaj 5t 6d. Ale ja nie wiem kiedy była owulacja bo nie miałam sluzu plodnego A testów też nie robiłam.
Ja brałam nawet wiesiolek i też nie bylo jakoś mokro ale się udało, ja akurat testy robiłam i 14dc musiała być u mnie owulacja , za to druga część cyklu to już wgl susza.

reklama
To ja sobie właśnie ja ściągnęłam 😁 mi pokazuje dzisiaj 5t 6d. Ale ja nie wiem kiedy była owulacja bo nie miałam sluzu plodnego A testów też nie robiłam.
No u mnie też wychodzi 5t 6d, bo OM 25.07 i zakładam cykle 28 dniowe, ale tak naprawdę nie mam pojęcia jakiej długości mam cykle, bo po porodzie miałam tylko jedną miesiączkę i drugiej już nie doczekałam :) więc szczerze mówiąc też nie mam zielonego pojęcia kiedy była owulacja.

Ktoś też pytał o temperaturę -> tu niestety nie pomogę, bo nie mierzyłam.

Ja brałam nawet wiesiolek i też nie bylo jakoś mokro ale się udało, ja akurat testy robiłam i 14dc musiała być u mnie owulacja , za to druga część cyklu to już wgl susza.
Ja robiła w pierwszym cyklu ale się wkurzyłam bo wtedy kiedy był.sluz plodny to wychodziły negatywny ale w sumie za pierwszym podejściem nie wyszło A teraz brak sluzu więc byłam.pewna że niż z tego A tu Pyk😁

Ja prywatnie. Mam pakiet w Luxmed. Biorę dawkę euthyrox 88. Martwie się bardzo bo jeśli test wyszedł mi 21 sierpnia z bardzo mocnymi kreskami to jak to możliwe że dopiero 5 tydzień jest teraz? Kurcze a jak to tylko puste jajo? Betehcg robiłam w sobotę 28 sierpnia i miała wynik 6300
A kiedy miałaś pierwszy dzień miesiaczki? Od tego się liczy ;)

Ja prywatnie. Mam pakiet w Luxmed. Biorę dawkę euthyrox 88. Martwie się bardzo bo jeśli test wyszedł mi 21 sierpnia z bardzo mocnymi kreskami to jak to możliwe że dopiero 5 tydzień jest teraz? Kurcze a jak to tylko puste jajo? Betehcg robiłam w sobotę 28 sierpnia i miała wynik 6300
Tez mam ten pakiet . Posłuchaj ja tez zrobilam test 21 sierpnia i mialam taka kreskę. Zdj dołączam to był mój pierwszy test. Mam wszystko wpisane w aplikacji. Za trzy dni powtórzyłam i miałam dwie grube kreski. Teraz myślę że Ty jesteś w 6 tyg ciąży a nie w 5. Tydzień przede mną miałaś owulacje. U mnie był stosunek 8 sierpnia a u Ciebie 1. Robiłaś betę po 72h ?

Załączniki

• IMG_20200821_074731.jpg
    IMG_20200821_074731.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 78
  • IMG_20200830_105344.jpg
    IMG_20200830_105344.jpg
    748,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Kiedy mi doradzacie iść do lekarza 10 czy 14 września? Kusi mnie ten dziesiąty 🤣
Ja planuje 14. W każdym razie 14.09 zadzwonię do lekarza i się spróbuje umówić albo mnie wtedy przyjmie albo nie :) Ale chyba mamy 'podobnego lekarza" bo mój też przyjmuje tylko z poniedziałki i czwartki. 10.09 się wydaje trochę wcześnie. Ja i tak będę wtedy na wakacjach więc najwcześniej mogę 14.09 iść ale Ty jak chcesz :) wiem, że to czekanie jest najgorsze :D

Do góry