reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Niestety po moim ostatnim poronieniu wiem, że bardzo świruję, ale boję się i nic na to nie poradzę. Jedynie to mam zgagę i tyle. Bóle podbrzusza też mam
U mnie narazie większych objawów brak. Delikatnie czuje podbrzusze. Też jestem po poronieniu i czekam z niecierpliwością na wizytę. Są obawy i trochę w głowie się zastanawiam czy można się cieszyć.. czy historia się nie powtórzy :(

reklama
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Powiedzcie mi proszę czy macie już jakieś objawy? Ja póki co nie mam żadnych i zaczynam się martwić wizytę miałam mieć 12.09 niestety dziś rano Pan Doktor przełożył mi ją na 18.09 więc czekam dalej, ale pełna obaw. Boję się, że coś może się stać i świruję.

Wcześniej bolał mnie brzuch (najczęściej wieczorami) teraz to raczej ustało. Brzuch też mam wydęty, a zawsze płaski. Piersi mnie bolą cały czas. Co jakiś czas mdłości mam i czasem zgagę i tyle. I siku chodzę co chwilę parcie na siusiu jest mega. Przed pójściem spać muszę iść z 10 razy, bo co się położę zaraz mi się znowu chce 🤗

Ja mam 25 lat i to będzie moje pierwsze, a marzymy o trójce to pewnie będzie po 30stce 😄
Ja o pierwsze to się nie starałam... wpadka z seksu przerywanego ! To jest właśnie dowód jakie to niesprawiedliwe. Niektóre kobiety starają się latami A u mnie że znikomej ilości nasienia wpadka 🤦‍♀️
Do egzaminów zawodowych na studiach z brzuchem już podchodzilam ale z perspektywy czasu nie żałuję że tak.sie to potoczyło 😊

Hej dziewczyny owulacje miałam w 16 dniu cyklu 28 sierpnia. Kiedy mogę iść na bete ? To czekanie mnie wykończy ! Chce już wiedzieć [emoji16][emoji16]

Dziesięć dni od zapłodnienia. Ja test zrobiłam tydzień przed @ i wyszła mi ledwo widoczna kreseczka. Za dwa dni powtórzyłam test i była ciemniejsza więc poszłam od razu na betę i było 345.

Dziesięć dni od zapłodnienia. Ja test zrobiłam tydzień przed @ i wyszła mi ledwo widoczna kreseczka. Za dwa dni powtórzyłam test i była ciemniejsza więc poszłam od razu na betę i było 345.
Kurde a u mnie wychodzą kreski dopiero dobrze po dwóch tyg od zaplodnienia. W poprzednich tez tak było. Z córką pierwsza beta 1042 a teraz 867.

reklama
Ja o pierwsze to się nie starałam... wpadka z seksu przerywanego ! To jest właśnie dowód jakie to niesprawiedliwe. Niektóre kobiety starają się latami A u mnie że znikomej ilości nasienia wpadka 🤦‍♀️
Do egzaminów zawodowych na studiach z brzuchem już podchodzilam ale z perspektywy czasu nie żałuję że tak.sie to potoczyło 😊
Ja o pierwszą ciążę jakoś tak z pół roku, po stracie 8 lat noe wychodziło. Jak w końcu udało się, tak 5 miesięcy po porodzie następne🙈 ale.na trzecie to troche odczekam😂

Do góry