reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Mnie bolą piersi ale na początku było gorzej, teraz tylko po spaniu a w dzień już mniej. Za to plecy bolą cały czas, jak brzuch mnie zakuje to odrazu panikuje. Dziewczyny póki nie ma krwawień to wszystko jest dobrze, a i plemienia się zdarzają ale nie chciałabym ich miec..

reklama
Mnie bolą piersi ale na początku było gorzej, teraz tylko po spaniu a w dzień już mniej. Za to plecy bolą cały czas, jak brzuch mnie zakuje to odrazu panikuje. Dziewczyny póki nie ma krwawień to wszystko jest dobrze, a i plemienia się zdarzają ale nie chciałabym ich miec..
Ja jak siedzę oparta na jednym boku jakiś czas to jak wstanę.to mnie tak.w tym boku ciągnie że aż.sykne z bolu.
Ja się martwiłam że wydzieliny żadnej nie mam A w poprzednich ciazach zawsze biała gęsta była, ale już od 2 dni się pojawia.

Ja się też.troche martwię bo jakby teraz.tez wszystko przystopowalo. Jedynie piersi gorzej i sutki twarde i bolą. Mdlosci nie mam. Spac mi sie nie chce ogolnie tylko podbrzusze co jakos czas zaboli
Ja mam tak samo :) trochę przystopowalo i jedyne co mi dokucza to ból nóg i rozciąganie się macicy i ssanie w żołądku tez mam 😬

Ja od owulacji miałam sucho, dopiero teraz zaczął się pojawiać śluz . Więc to chyba nie ma na to reguły w jakim czasie się pojawi, każda ciąża jest inna ważne żeby dzidzia była zdrowa 😊

reklama
Ja od owulacji miałam sucho, dopiero teraz zaczął się pojawiać śluz . Więc to chyba nie ma na to reguły w jakim czasie się pojawi, każda ciąża jest inna ważne żeby dzidzia była zdrowa 😊
No wiadomo. Trzeba myśleć poztywnie😊
Ja jeśli.bedzie wszystko dobrze to śmiałam.sie że będę ta ciążę celebrować bo.to prawdopodobnie moja ostatnia 😁 chyba że po 30 zachce mi się czwartego 🤣

Do góry