reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Niestety po moim ostatnim poronieniu wiem, że bardzo świruję, ale boję się i nic na to nie poradzę. Jedynie to mam zgagę i tyle. Bóle podbrzusza też mam
U mnie narazie większych objawów brak. Delikatnie czuje podbrzusze. Też jestem po poronieniu i czekam z niecierpliwością na wizytę. Są obawy i trochę w głowie się zastanawiam czy można się cieszyć.. czy historia się nie powtórzy :(

reklama
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Powiedzcie mi proszę czy macie już jakieś objawy? Ja póki co nie mam żadnych i zaczynam się martwić wizytę miałam mieć 12.09 niestety dziś rano Pan Doktor przełożył mi ją na 18.09 więc czekam dalej, ale pełna obaw. Boję się, że coś może się stać i świruję.

Wcześniej bolał mnie brzuch (najczęściej wieczorami) teraz to raczej ustało. Brzuch też mam wydęty, a zawsze płaski. Piersi mnie bolą cały czas. Co jakiś czas mdłości mam i czasem zgagę i tyle. I siku chodzę co chwilę parcie na siusiu jest mega. Przed pójściem spać muszę iść z 10 razy, bo co się położę zaraz mi się znowu chce 🤗

Ja mam 25 lat i to będzie moje pierwsze, a marzymy o trójce to pewnie będzie po 30stce 😄
Ja o pierwsze to się nie starałam... wpadka z seksu przerywanego ! To jest właśnie dowód jakie to niesprawiedliwe. Niektóre kobiety starają się latami A u mnie że znikomej ilości nasienia wpadka 🤦‍♀️
Do egzaminów zawodowych na studiach z brzuchem już podchodzilam ale z perspektywy czasu nie żałuję że tak.sie to potoczyło 😊

Hej dziewczyny owulacje miałam w 16 dniu cyklu 28 sierpnia. Kiedy mogę iść na bete ? To czekanie mnie wykończy ! Chce już wiedzieć [emoji16][emoji16]

Dziesięć dni od zapłodnienia. Ja test zrobiłam tydzień przed @ i wyszła mi ledwo widoczna kreseczka. Za dwa dni powtórzyłam test i była ciemniejsza więc poszłam od razu na betę i było 345.

Dziesięć dni od zapłodnienia. Ja test zrobiłam tydzień przed @ i wyszła mi ledwo widoczna kreseczka. Za dwa dni powtórzyłam test i była ciemniejsza więc poszłam od razu na betę i było 345.
Kurde a u mnie wychodzą kreski dopiero dobrze po dwóch tyg od zaplodnienia. W poprzednich tez tak było. Z córką pierwsza beta 1042 a teraz 867.

reklama
Ja o pierwsze to się nie starałam... wpadka z seksu przerywanego ! To jest właśnie dowód jakie to niesprawiedliwe. Niektóre kobiety starają się latami A u mnie że znikomej ilości nasienia wpadka 🤦‍♀️
Do egzaminów zawodowych na studiach z brzuchem już podchodzilam ale z perspektywy czasu nie żałuję że tak.sie to potoczyło 😊
Ja o pierwszą ciążę jakoś tak z pół roku, po stracie 8 lat noe wychodziło. Jak w końcu udało się, tak 5 miesięcy po porodzie następne🙈 ale.na trzecie to troche odczekam😂

Do góry