reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ja też jutro wizytuję i już mi się dzisiaj śniło, że przespałam swoją wizytę, choć mam na 13:45 [emoji28] Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, choć nadal nie będzie to wizyta, która pozwoli mi być już w miarę spokojną... Jutro będzie 7t2d.
To napewno będziesz wszystko widziała . Daj znać . Ja dopiero na 16.45

reklama
Ja dopiero 5t6d a Ty?
Boże jak mi się marzy chociaż zarodek . W lipcu miałam zabieg że względu na puste jajo. Właśnie wtedy był tylko pęcherzyk bez zarodka i ciała żółtego. Wtedy wg USG wyszło mi 4t6d.
Teraz wg owulacji liczę 5t6d
Tak samo, dzisiaj wg moich wyliczeń 5t6d. W grudniu zabieg na puste jajo, więc baaardzo podobnie.
Przez to wszystko ciężko być optymistą teraz, ale co ma być to będzie. Daj znać po wizycie;)

Dziewczyny ja też się obawiam Ale nie otoczenia A tego że znów będzie biochemiczna. W czerwcu przez to przeszłam, teraz te słabe kreseczki wręcz cienie na teście. Co prawda dziś planowany termin @ jakieś 12-14 dpo. Więc mają prawo być blade. Jednocześnie jestem nastawiona pozytywnie Ale w głębi się martwię. Zrobię jutro betę w środę przyrost. Mam nadzieję że się miło zaskoczę. W czerwcu 10 dni po @ wynosiła zaledwie 48.
Od dziś zaczęłam brać acard duphaston i clexane.
Za Was również trzymam kciuki i gratuluję dwóch kresek :)
To moja beta 10 dpo wyniosła 45 🙄 Tera to się zaczęłam martwić, pojadę dzisiaj zrobić jeszcze raz, u mnie w tej chwili 5+0, i zastanawiam się kiedy iść na wizytę, początkowo chciałam teraz w środę, ale zastanawiam się czy nie zaczekać do przyszłej środy, byłby już skończony 6 tydzień..

reklama
To moja beta 10 dpo wyniosła 45 🙄 Tera to się zaczęłam martwić, pojadę dzisiaj zrobić jeszcze raz, u mnie w tej chwili 5+0, i zastanawiam się kiedy iść na wizytę, początkowo chciałam teraz w środę, ale zastanawiam się czy nie zaczekać do przyszłej środy, byłby już skończony 6 tydzień..
To twoja była wysoka jak 10 dpo. Ja miałam tyle 10 dni po terminie @. Także pewnie wtedy już spadała.

Do góry