reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Właśnie czy przy pustym jaju są objawy ciazy ?
Niestety są... Ja miałam takie mdłości, jakich nie miałam w żadnej innej ciąży - ani tej donoszonej, ani przy obumarłym zarodku. Piersi też powiększone i obolałe. Tylko USG pozbawiło mnie złudzeń... Sam pęcherzyk urósł mi na końcu do 4 cm.

reklama
Ja powinnam dzis zadzwonić do pracy i im powiedzieć o ciąży żeby nie ułożyli mi grafiku na następny miesiąc.. A też mam w głowie różne myśli że nie potwierdzone jest do końca a ja już muszę zadzwonić, tyle ze ja już i tak siedzę na zwolnieniu 3tyg .

reklama
Ja też w czwartek:D będę w 8t0d ale z usg pewnie coś 7+3
Twoja pierwsza wizyta? Ja już na jednej bylam w 5tyg wlasnie po zwolnienie i byl tylko pęcherzyk. Miałam w czerwcu biochemiczna i się stresuje, tu jest chociaż już ciąża w macicy, teraz zostaje mi tylko potwierdzić ze jest zarodek z serduszkiem i może w końcu uwierzę ze bedzie dobrze

Do góry