reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
A słuchajcie, macie też takie wodniste, bezbarwne upławy czasami? Poza zwykłymi mam czasem takie wodniste ślady na bieliźnie, taka plamka po prostu mokra. Oczywiście już się naczytalam internetów i schizuje , że płyn..🙂
Może być infekcja, ale to juz lekarz może ocenić. Ja tak właśnie miałam (też były to minimalne ilości i brak innych objawów) Wcześniej też głupoty w internecie czytałam i już tego nie robię, bo za bardzo to w głowie miesza ;)

Ostatnia edycja:
Może być infekcja, ale to juz lekarz może ocenić. Ja tak właśnie miałam (też były to minimalne ilości i brak innych objawów) Wcześniej też głupoty w internecie czytałam i już tego nie robię, bo za bardzo to w głowie miesza ;)
Ostatecznie do niego dzisiaj zadzwoniłam, bo pojawiły się też jakieś zielonkawe upławy, nie mocne ale jednak:) Kazał mi kupić Abiofem w globulkach, bo pewnie infekcja i pobrać kilka dni. Mam nadzieję, że pomoże :)

A my jesteśmy po wizycie i mam 16 tydzień. I pytałam się o płeć i wychodzi na to że będzie drugi chłopak co mamę za bardzo nie cieszy ale ważne że zdrowe dziecko [emoji6][emoji39] wolałabym ubierać róż ale cóż nic nie poradzimy hihi. Myślę że chyba z chlipaka nie zoebi się dziewczynka bo mówił że chciał mi pokazać właśnie jak sterczał ale dziekco się ruszyło haha i nie dało się drugi raz zobaczyć haha[emoji23][emoji39] także chyba znowu na niebieskie się szykuje. Ale prenatalne mam 30 grudnia. Chociaż wątpię żeby się płeć zmieniła [emoji23][emoji39]
Ale w sumie z drugiej stoeny mam wszystko na chłopaka bo taki był plan na 2 odrazu jak mi mały podrośnie haha [emoji23][emoji39] także wszystko mamy no i 2 chłopaków też będzie się chyba bawić haha [emoji23][emoji39] także są też tego plusy [emoji23][emoji39]

A my jesteśmy po wizycie i mam 16 tydzień. I pytałam się o płeć i wychodzi na to że będzie drugi chłopak co mamę za bardzo nie cieszy ale ważne że zdrowe dziecko [emoji6][emoji39] wolałabym ubierać róż ale cóż nic nie poradzimy hihi. Myślę że chyba z chlipaka nie zoebi się dziewczynka bo mówił że chciał mi pokazać właśnie jak sterczał ale dziekco się ruszyło haha i nie dało się drugi raz zobaczyć haha[emoji23][emoji39] także chyba znowu na niebieskie się szykuje. Ale prenatalne mam 30 grudnia. Chociaż wątpię żeby się płeć zmieniła [emoji23][emoji39]
Ale w sumie z drugiej stoeny mam wszystko na chłopaka bo taki był plan na 2 odrazu jak mi mały podrośnie haha [emoji23][emoji39] także wszystko mamy no i 2 chłopaków też będzie się chyba bawić haha [emoji23][emoji39] także są też tego plusy [emoji23][emoji39]
Zazdroszczę :) też marzyłam, że będą się chłopaki razem bawić i grać w piłkę, a mi się druga dziewczynka trafiła (pierwszy synek) :D

Zazdroszczę :) też marzyłam, że będą się chłopaki razem bawić i grać w piłkę, a mi się druga dziewczynka trafiła (pierwszy synek) :D
E ja to bym liczyła na dziewczynkę bo chciałabym ten róż kupować ale chyba nie dane mi haha [emoji23][emoji39]
Ja to mam jeszcze gdzieś tam daleko cicha nadzieję że pojadę 30 grudnia na prenatalne i mi powie że może jednak dziewczynka haha [emoji23][emoji23][emoji23]

E ja to bym liczyła na dziewczynkę bo chciałabym ten róż kupować ale chyba nie dane mi haha [emoji23][emoji39]
Ja to mam jeszcze gdzieś tam daleko cicha nadzieję że pojadę 30 grudnia na prenatalne i mi powie że może jednak dziewczynka haha [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam to samo, mam dwoch chlopcow w domu i tak mi sie marzy dziewczynka, no ale w 13 tyg niby na chlopca wyglada czekamy na polowkowe:)

reklama
Ja mam to samo, mam dwoch chlopcow w domu i tak mi sie marzy dziewczynka, no ale w 13 tyg niby na chlopca wyglada czekamy na polowkowe:)
mi ostatnio w 12 tygodniu jak zapytalam mowił że może dziewczynka ale się nie nastawiać :) wczoraj mi powiedział że jednak sterczy i jak nic chłopak :) ale jeszcze czekam na połówkowe chociaż myślę że z chłopaka to się nie zrobi dziewczynka ;/

Do góry