ciociaAsia
Fanka BB :)
Kciuki❤Właśnie czekam w poczekalni na badania prenatalne jest duże opóźnienie.. już dawno aż tak się nie stresowałam mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki❤Właśnie czekam w poczekalni na badania prenatalne jest duże opóźnienie.. już dawno aż tak się nie stresowałam mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
Ja cały czas od pczatku czuje, że to chłopak. Myślę, że w poniedziałek czegos się dowiem.Jak czytam o słabości i mdłościach to jakoś pocieszam się, że nie jestem sama u nas tak jak pisałam dawno temu przeczucia były ma chłopaka i po usg raczej na pewno chłopak, chyba że nagle miałoby się coś zmienić jednak kobieca intuicja nie zawodzi
Właśnie czekam w poczekalni na badania prenatalne jest duże opóźnienie.. już dawno aż tak się nie stresowałam mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
A normalnie jaki tydzień ciąży dzisiaj byś miała?Jestem już po, wszystko dobrze i na pewno zdrowy chłopak
zeobilam pappe tez i za 10 dni wyniki ale czuje ze wszystko będzie dobrze
termin się przesunął na 24 maja i dzisiaj wychodzi 13+1
Ale jesteśmy blisko! Ja mam 13+2 i według kalendarza i moich obliczeń 23 maja, ale on mi mówił, że wypada na 18 mają więc nie wiemJestem już po, wszystko dobrze i na pewno zdrowy chłopak ❤
zeobilam pappe tez i za 10 dni wyniki ale czuje ze wszystko będzie dobrze ❤
termin się przesunął na 24 maja i dzisiaj wychodzi 13+1
12+4A normalnie jaki tydzień ciąży dzisiaj byś miała?
Mi jedno z pierwszych usg pokazało 8t0, a na kolejnym jak byłam powinnam być w 11t5d, a okazało się, że to 12t6d, nie wiem skąd takie przesunięcie i jestem ciekawa, czy teraz znowu jakieś będzie. Teraz na wizycie powinnam być w 17t2d.Mnie to na początku w błąd wprowadzili i mi się nagle ok. 2 tygodnie wszystko przesunęło (byłam generalnie trochę zaskoczona ciążą i za chiny nie mogłam sobie daty ostatniej miesiączki przypomnieć, widać jednak miałam wcześniej niż przypuszczałam ).