reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Jak czytam o słabości i mdłościach to jakoś pocieszam się, że nie jestem sama :D u nas tak jak pisałam dawno temu przeczucia były ma chłopaka i po usg raczej na pewno chłopak, chyba że nagle miałoby się coś zmienić 🤭🤣 jednak kobieca intuicja nie zawodzi 😁
Ja cały czas od pczatku czuje, że to chłopak. Myślę, że w poniedziałek czegos się dowiem. 😁

Jestem już po, wszystko dobrze i na pewno zdrowy chłopak ❤
zeobilam pappe tez i za 10 dni wyniki ale czuje ze wszystko będzie dobrze ❤
termin się przesunął na 24 maja i dzisiaj wychodzi 13+1 🥰
Ale jesteśmy blisko! Ja mam 13+2 i według kalendarza i moich obliczeń 23 maja, ale on mi mówił, że wypada na 18 mają więc nie wiem 😁

Mnie to na początku w błąd wprowadzili i mi się nagle ok. 2 tygodnie wszystko przesunęło (byłam generalnie trochę zaskoczona ciążą i za chiny nie mogłam sobie daty ostatniej miesiączki przypomnieć, widać jednak miałam wcześniej niż przypuszczałam :D ).

Mnie to na początku w błąd wprowadzili i mi się nagle ok. 2 tygodnie wszystko przesunęło (byłam generalnie trochę zaskoczona ciążą i za chiny nie mogłam sobie daty ostatniej miesiączki przypomnieć, widać jednak miałam wcześniej niż przypuszczałam :D ).
Mi jedno z pierwszych usg pokazało 8t0, a na kolejnym jak byłam powinnam być w 11t5d, a okazało się, że to 12t6d, nie wiem skąd takie przesunięcie i jestem ciekawa, czy teraz znowu jakieś będzie. Teraz na wizycie powinnam być w 17t2d.

reklama
Dziewczyny a czy na Waszym prenatalnym lekarz tez tak mocno dociskał głowicę ? W pewnym momencie to aż mnie bolało tak dociskał bo dzidzia znowu średnio chciała współpracować i tak trząsł mi tym brzuchem ze już naprawdę miaaaalam dosyć 😅
Nagrał mi na pendrive nagranie z tego usg jak moj narzeczony zobaczył to aż przestraszony był czy to na pewno bezpiecznie takie potrząsanie tym brzuchem 😅

Do góry