reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Jak czytam o słabości i mdłościach to jakoś pocieszam się, że nie jestem sama :D u nas tak jak pisałam dawno temu przeczucia były ma chłopaka i po usg raczej na pewno chłopak, chyba że nagle miałoby się coś zmienić 🤭🤣 jednak kobieca intuicja nie zawodzi 😁
Ja cały czas od pczatku czuje, że to chłopak. Myślę, że w poniedziałek czegos się dowiem. 😁

Jestem już po, wszystko dobrze i na pewno zdrowy chłopak ❤
zeobilam pappe tez i za 10 dni wyniki ale czuje ze wszystko będzie dobrze ❤
termin się przesunął na 24 maja i dzisiaj wychodzi 13+1 🥰
Ale jesteśmy blisko! Ja mam 13+2 i według kalendarza i moich obliczeń 23 maja, ale on mi mówił, że wypada na 18 mają więc nie wiem 😁

Mnie to na początku w błąd wprowadzili i mi się nagle ok. 2 tygodnie wszystko przesunęło (byłam generalnie trochę zaskoczona ciążą i za chiny nie mogłam sobie daty ostatniej miesiączki przypomnieć, widać jednak miałam wcześniej niż przypuszczałam :D ).

Mnie to na początku w błąd wprowadzili i mi się nagle ok. 2 tygodnie wszystko przesunęło (byłam generalnie trochę zaskoczona ciążą i za chiny nie mogłam sobie daty ostatniej miesiączki przypomnieć, widać jednak miałam wcześniej niż przypuszczałam :D ).
Mi jedno z pierwszych usg pokazało 8t0, a na kolejnym jak byłam powinnam być w 11t5d, a okazało się, że to 12t6d, nie wiem skąd takie przesunięcie i jestem ciekawa, czy teraz znowu jakieś będzie. Teraz na wizycie powinnam być w 17t2d.

reklama
Dziewczyny a czy na Waszym prenatalnym lekarz tez tak mocno dociskał głowicę ? W pewnym momencie to aż mnie bolało tak dociskał bo dzidzia znowu średnio chciała współpracować i tak trząsł mi tym brzuchem ze już naprawdę miaaaalam dosyć 😅
Nagrał mi na pendrive nagranie z tego usg jak moj narzeczony zobaczył to aż przestraszony był czy to na pewno bezpiecznie takie potrząsanie tym brzuchem 😅

Do góry