reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny a czy na Waszym prenatalnym lekarz tez tak mocno dociskał głowicę ? W pewnym momencie to aż mnie bolało tak dociskał bo dzidzia znowu średnio chciała współpracować i tak trząsł mi tym brzuchem ze już naprawdę miaaaalam dosyć 😅
Nagrał mi na pendrive nagranie z tego usg jak moj narzeczony zobaczył to aż przestraszony był czy to na pewno bezpiecznie takie potrząsanie tym brzuchem 😅
Ja jeszcze nie miałam "brzuchowo" usg tylko normalnie dopochwowo. A niby słyszałam, że w 12 już tak można 😁

Ja jeszcze nie miałam "brzuchowo" usg tylko normalnie dopochwowo. A niby słyszałam, że w 12 już tak można 😁
Miałaś prenatalne tez dopochwowe? A to aż jestem w szoku, myślałam ze to się robi tylko przez brzuch 🥰
Z usg ci lekarz już stwierdził 13 tyg płeć dziecka?
Tak, już nawet jak byłam w 10 tyg moja prowadząca mówiła ze widzi siusiaka a teraz na prenatalnym inny ginekolog pwokeddial ze na pewno chłopak, bawet pokazywał mi na ekranie w którym miejscu dokładnie on się znajduje 😂😅

Dziewczyny a czy na Waszym prenatalnym lekarz tez tak mocno dociskał głowicę ? W pewnym momencie to aż mnie bolało tak dociskał bo dzidzia znowu średnio chciała współpracować i tak trząsł mi tym brzuchem ze już naprawdę miaaaalam dosyć 😅
Nagrał mi na pendrive nagranie z tego usg jak moj narzeczony zobaczył to aż przestraszony był czy to na pewno bezpiecznie takie potrząsanie tym brzuchem 😅

Myślałam, ze tylko mnie to bolało 😅 całe badanie trwało pół godziny i na koniec już miałam serdecznie dość. Zdecydowanie wole dopochwowo 😅

Mi jedno z pierwszych usg pokazało 8t0, a na kolejnym jak byłam powinnam być w 11t5d, a okazało się, że to 12t6d, nie wiem skąd takie przesunięcie i jestem ciekawa, czy teraz znowu jakieś będzie. Teraz na wizycie powinnam być w 17t2d.
No właśnie wkurzona byłam bo to pierwsze usg niby najdokładniej mówi, a potem to już dzieciaczki w swoim własnym tempie rosną i stąd te różnice.

reklama
Do góry