reklama
Nie taka znowu blada !Kto rano wstaje - ten leci robić test
22 dc, ale jest już moja blada kreseczka Teraz doczekać do wtorku i będą badania krwi.
Miłej niedzieli dziewczyny! Ja niestety będę w pracy cały dzień
Ania95
Fanka BB :)
Kiedy była owu? Jest jest ☺Kto rano wstaje - ten leci robić test
22 dc, ale jest już moja blada kreseczka Teraz doczekać do wtorku i będą badania krwi.
Miłej niedzieli dziewczyny! Ja niestety będę w pracy cały dzień
Cześć Dziewczyny
W środę dowiedziałam się o swojej pierwszej ciąży, na usg widoczny pęcherzyk ciążowy (5 tydzień). Oprócz tego niestety pojawiła się spora torbiel na prawym jajniku. Lekarz przepisał mi duphaston i zastrzyki fraxiparine. Trochę się martwię, bo po czterech latach starań straciłam już nadzieję, że zajdę w ciążę. Póki co jedynym objawem jest delikatny ból piersi i zdecydowanie większa senność wieczorami. Życie nocnego marka już nie dla mnie
W środę dowiedziałam się o swojej pierwszej ciąży, na usg widoczny pęcherzyk ciążowy (5 tydzień). Oprócz tego niestety pojawiła się spora torbiel na prawym jajniku. Lekarz przepisał mi duphaston i zastrzyki fraxiparine. Trochę się martwię, bo po czterech latach starań straciłam już nadzieję, że zajdę w ciążę. Póki co jedynym objawem jest delikatny ból piersi i zdecydowanie większa senność wieczorami. Życie nocnego marka już nie dla mnie
Owu była w 11dc 26.09. Wiec sama jestem w szoku, że już widać. A u Ciebie kiedy wypadała?Kiedy była owu? Jest jest ☺
Marta200x
A to podobnie jak ja owu. Ja miałam 25.08 , co prawda w 24 DC przy cyklu 37 dniowym .Owu była w 11dc 26.09. Wiec sama jestem w szoku, że już widać. A u Ciebie kiedy wypadała?
Test też wykazał dość szybko bo 8dpo
Ania95
U mnie 8.08 a 21.08 zrobiłam testOwu była w 11dc 26.09. Wiec sama jestem w szoku, że już widać. A u Ciebie kiedy wypadała?
Foka_szara
Chciałbym być w waszej grupie, ale jestem już po jednej stracie więc wszystko przyjmuję na chłodno. Test wychodzi pozytywny, ale co będzie dalej czas pokaże
Marta200x
Masz zamiar zrobić betę czy czekasz na lekarza ?Chciałbym być w waszej grupie, ale jestem już po jednej stracie więc wszystko przyjmuję na chłodno. Test wychodzi pozytywny, ale co będzie dalej czas pokaże
reklama
Foka_szara
Plany na betę to wtorek plus czwartek i wtedy dopiero pomyślę o lekarzu. Wynik bety może dać względny spokój jak i może mocno namieszać i tego się boję echMasz zamiar zrobić betę czy czekasz na lekarza ?