To jeszcze bardzo wcześnie. Czekaj na bete cierpliwie my kobiety się musimy całe życie wykazywać cierpliwościąJa jeszcze jestem przed @ w sumie dziś mam 10 dpo. Miesiaczki nieregularne . A na betę mam zamiar dziś w środę i w piątek powtórzyć
reklama
Witam dwa dni temu potwierdzoneCzy są już jakieś majowe mamy?
modesty
Fanka BB :)
Dzisiaj kończę 6. tydzień i czuję jakby był dla mnie wyjęty z życia. Nawet nie przez bóle, bo już trzeci dzień nie są stałe, ale dosłownie mam wrażenie, jakiegoś haju (nigdy nie byłam), dziwnego stanu. Może dlatego że zeszły tydzień to pt-wt zwolnienie z racji podejrzeń ciąży (temperatura do 37.2, wieczne gorąco) nie chciałam tak pracować), więc tylko 3 dni pracy. Ten tydzień cały czas poza pracą badania czy inne sprawy, więc od wstania do powrotu zwykle z 11h na nogach odpoczynek, potem ledwo szybki obiad (lub jego część) na kolejny dzień - czasem nawet brak tego, bez zmywania (pełny zlew - tragedia). Już tylko myślenie o śnie. I tak całe 5 dni. Jeszcze mąż ma akurat taki czas w pracy że ma nadgodziny nawet do północy więc praktycznie rano wychodziłam jak spał, a wieczorem on wracał zwykle jak ja spałam.
Dzisiaj ostatni dzień w pracy i jeśli ciąża będzie się dobrze rozwijać, to nigdy nie wrócę już do pracy zawodowej i wreszcie będę mogła dbać w pełni o dom i rodzinę, bo niestety teraz zaniedbywałam.
Dzisiaj ostatni dzień w pracy i jeśli ciąża będzie się dobrze rozwijać, to nigdy nie wrócę już do pracy zawodowej i wreszcie będę mogła dbać w pełni o dom i rodzinę, bo niestety teraz zaniedbywałam.
Agnieszka19m
WrocławZ jakich części PL jesteście dziewczyny?
Dzień dobry dziewczyny. Przyszłam się w sumie pożegnać Okres przyszedł, także niestety ...
Powodzenia. Rośnijcie zdrowo!!
Przykro mi życzę Ci aby w następnym cyklu się udało. Pozdrawiam cieplutko
Wrocław
Okolice Radomia
Chce_byc_mama_wielu
U mnie jakieś różowe plamienia. Wizyta u lekarza dopiero w piątek, nie mam jak iść wcześniej. Jestem mega zmęczona, boki mnie brzuch i plecy w krzyżu tak że masakra. Mdłości się chyba powolutku też pojawiają.
Mimi1987
Eryka, ja chodzę prywatnie, ale w ramach pakietu medycznego PZU. Wiem, że Clexane jest refundowane gdy kobieta jest po poronieniach, nie wiem jak w innych przypadkachJa też kupowałam w sierpniu i płaciłam 119 zł. A lekarza masz prywatnie czy na NFZ?
Bo mój przyjmuje prywatnie Ale w szpitalu też pracuje. Zastanawiam się czy będzie mógł mi wypisać na refundację.
reklama
Mimi1987
Też mam takie obawy, apetyt mi ostatnio służy, a jeszcze waga mi się zepsuła i nie mam jak kontrolować przyrostuboję się co to zimą będzie, wieczory takie długie