Mamadwojki91
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy wy tez sie tak dobrze czujecie? Oprócz bolących piersi praktycznie czuje się idealne. Czasami trochę zmeczona..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aa czy do becikowego wlicza się dzicko jako 3 członek rodziny czy tylko mama i tata
Ja w sumie czuje się okDziewczyny czy wy tez sie tak dobrze czujecie? Oprócz bolących piersi praktycznie czuje się idealne. Czasami trochę zmeczona..
Dziewczyny czy wy tez sie tak dobrze czujecie? Oprócz bolących piersi praktycznie czuje się idealne. Czasami trochę zmeczona..
Witaj dobrze Cię tu widziećDziewczyny chciałam do Was nieśmiało dołączyć I zostać do maja - moje największe marzenie
Dobrze że wszystko się ułożyło jak trzebaJa się czuję bardzo dobrze, nic mnie nie boli, nie mam żadnych mdłości. Piersi jeszcze nie czuję. Ogólnie mam niski progesteron i dziś dostałam luteinę.
Świetne informacjeHej już po wizycie. 8+0, bąbel ma już 1,66cm, serduszko 168/min ❤ I już ma raczki i nóżki, słodko sobie macha Na zdjęciu nie widać za bardzo kończyn, ale na szczęście wszystko w porządku. A miałam jakieś złe przeczucia niepotrzebnie
Hej już po wizycie. 8+0, bąbel ma już 1,66cm, serduszko 168/min I już ma raczki i nóżki, słodko sobie macha Na zdjęciu nie widać za bardzo kończyn, ale na szczęście wszystko w porządku. A miałam jakieś złe przeczucia niepotrzebnie