reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
A moja ginka ma dziś akurat gabinet nieczynny. Także dzwonię jutro o 8 rano. Będzie jutro wg Om 5+3. Myślę że wizytę ustali na za tydzień (6+3) bo we wtorki przyjmuje ciężarne. Wtedy już coś powinno być na usg. Z Córką już pikało ❤️ ale teraz owulacja z 5 dni później była więc zobaczymy co tam będzie na monitorze

Ja pracuje i pewnie dość długo będę pracować.

Myśl pozytywnie !:)

Cześć :) Tez mamy już 6 latka na pokładzie i OM ostatnia również 20.08 :)
To idziemy równo:) stsrszK już wie? Ja mam pomysł żeby zabrać go np do Maka i dać mu koszulkę będę starszym bratem :) cały czas gada że chce rodzenstwo choć chyba nie do końca jeszcze kuma że to minie kilka lat zanim razem coś porobią

To idziemy równo:) stsrszK już wie? Ja mam pomysł żeby zabrać go np do Maka i dać mu koszulkę będę starszym bratem :) cały czas gada że chce rodzenstwo choć chyba nie do końca jeszcze kuma że to minie kilka lat zanim razem coś porobią
Wie od samego początku :) Mieliśmy z nim taka umowę bo od roku wciąż się pytał czy już jestem w ciąży. Powiedzieliśmy, ze jak będę w ciąży to się dowie pierwszy :) Codziennie rozmawia z dzidzia w brzuchu, całuje i śpiewa kołysanki :) Generalnie jest zachwycony. U nas wie, ze nie będzie odrazu zabawy bo mamy w rodzinie takiego malucha i mu wystarcza, ze może smoczek podawać ;p

reklama
Do góry