DigiDagi
Zaciekawiona BB
Ja też jutro ale na 17.30ja jutro o 14.30 mam wizyte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jutro ale na 17.30ja jutro o 14.30 mam wizyte
Wstawisz fotkę? Nie.wiem czy mi się chce jechaćDziewczyny jeśli chodzi o legginsy to są w dwupaku niecałe 50 zł ogólnie są fajne delikatnie luźne do góry ale moge już w nich chodzić. Za miesiąc będą całkiem dobre
Albo na wideoczacieChodziło mi o porody - poród ☺ W maju będziemy rodziły w domu z telefonami w rękach.
To idziemy równo stsrszK już wie? Ja mam pomysł żeby zabrać go np do Maka i dać mu koszulkę będę starszym bratem cały czas gada że chce rodzenstwo choć chyba nie do końca jeszcze kuma że to minie kilka lat zanim razem coś porobiąJa pracuje i pewnie dość długo będę pracować.
Myśl pozytywnie !
Cześć Tez mamy już 6 latka na pokładzie i OM ostatnia również 20.08
Wie od samego początku Mieliśmy z nim taka umowę bo od roku wciąż się pytał czy już jestem w ciąży. Powiedzieliśmy, ze jak będę w ciąży to się dowie pierwszy Codziennie rozmawia z dzidzia w brzuchu, całuje i śpiewa kołysanki Generalnie jest zachwycony. U nas wie, ze nie będzie odrazu zabawy bo mamy w rodzinie takiego malucha i mu wystarcza, ze może smoczek podawać ;pTo idziemy równo stsrszK już wie? Ja mam pomysł żeby zabrać go np do Maka i dać mu koszulkę będę starszym bratem cały czas gada że chce rodzenstwo choć chyba nie do końca jeszcze kuma że to minie kilka lat zanim razem coś porobią
Albo na wideoczacie
Jezu stresuje się razem z Tobą. Ja dopiero w piatekMam dzisiaj wizyte po południu. Chyba umre ze stresu i strachu