reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Co do hormonów i humorkow to współczułem dziś mojemu mężowi 🤪 Do tej pory cała budowa od 2 lat była całkowicie na mojej głowie dlatego, ze pracuje stacjonarnie, a on w ciągu dnia w rozjazdach.
Teraz odkąd jestem w ciąży wszystko spadło na niego i chłop się zdziwił ile latania jest 🤪 Ale po moich stratach wszyscy naokoło mnie chuchają i dmuchają żeby tylko było ok.

dziś w sklepie szukalam wina bezalkoholowego ale bez skutecznie
Wina są w tesko, czasami w inter.

Ja się teraz bardzo z mężem sprzeczam, tylko że ja mogę zrzucić na hormony A on chyba zapomina wszytsko sobie wygadujemy. Jak się staraliśmy to jak byśmy do 1 bramki strzelali. A teraz zmiana tylko że on mi narada A we mnie to później siedzi.

Hej dziewczyny chciałam was się zapytać robiłam dzisiaj test bety załączam zdjęcie powiedzcie mi czy jak na 6 tyg( 5+5 )to wyniki są dobre czy za niskie przy bliźniakach. Czekam jeszcze na test progesteronu.Zobacz załącznik 1180930
Według mnie nie ma co aż tak patrzeć na bete, bo to sprawa indywidualna. Ja w 5 plus cos mialam 16 tys a nawet zarodka nie było widać🙈

Ja od hormonów miałam chwile przerwy, ostatnie dni to po prostu apogeum, wkurza mnie nawet oddychanie. A to źle parasol trzyma, a to nie w to miejsce odłożył.... mimo, ze męża mam wspaniałego, wszystko teraz robi w domu, to chyba już przestaje ze mną wytrzymywać :D ale próbuje zrozumieć, ze nie wysypiam się, ciagle źle się czuję. A ja taka zołza, wszystkiego się czepię. Będę się chyba smażyć w piekle za to 😈

reklama
Do góry